15/02/2020

Për një arsye ose një tjetër, do të pendoheni që jeni ndarë me këto tre shenja të zodiakut! Kush janë këto shenja të zodiakut dhe për cilat arsye është më mirë të mos ndaheni prej tyre, zbulojeni tani! Peshorja Arsyeja kryesore pse ndoshta do të pendoheni që jeni ndarë me

Çdo shenjë e zodiakut ka një karakteristikë që i bën të parezistueshëm: a jeni të gatshëm të zbulojmë cilat janë ato të shenjës suaj? Nëse jeni një Dash, duhet të dini që dinamizmi juaj dhe dëshira juaj për të eksperimentuar vazhdimisht ju bëjnë unikë. Me ju nuk mërzitesh kurrë, si

Një ditë, një mësues shkroi në dërrasën e zezë tabelën e shumëzimit për numrin 5. Gjithë rezultatet ishin të sakta, përveç të parit. Ai kishte shkruar se 5×1 bënin 7, ndaj e gjithë klasa filloi të qeshte me të. Duke i parë të gjithë të qeshnin, mësuesi u tha nxënësve

Drejtësia, herët a vonë, do të mbizotërojë dhe sa më gjatë jeta juaj të jetë e mbështjellë dhe e fundosur në dallgë të pazbutshme, aq më i madhe është forca e frymës hyjnore që do t’ju japë drejtësi me bollëk, shumë më intensive se dallgët që kanë provuar t’ju fundosin.

Thuhet shpesh se “dashuria e bën botën të vijë vërdallë”. Por në dallim nga disa aforizma, kjo është çuditërisht e saktë. Dashuria përshkon çdo aspekt të jetës sonë, nga filmat dhe librat, deri tek ekzistenca jonë. Dhe ajo nuk është një dukuri e kohëve të fundit. Shumë njerëz përgjatë historisë

Ja cilat janë tre shenjat më me fat për ditën e sotme: DASHI Do jeni mjaft luftarakë gjatë gjithë kësaj dite dhe nuk do dekurajoheni as pas ndonjë kritike që mund t’iu bëhet. Nëse keni një lidhje, Jupiteri do ju sigurojë një ditë të shkëlqyer. Do merrni bekimin e yjeve