14/02/2020

A keni vënë re ndonjëherë praninë e pagabueshme të një personi me integritet të lartë? Duket sikur atmosfera rreth tyre është natyrshëm tërheqëse. Interesante është se se ju mund të arrini këtë efekt për veten tuaj, nëse e dëshironi. Të jesh person me integritet nuk është e lehtë, por kjo

Cila është e preferuara juaj? Vetëm në atë letër, ka një mesazh që shpresojmë se do të jetë një frymëzim për këtë moment të jetës suaj. Mesazhi i dashurisë Si ndiheni tani? Si do të dëshironit të ndjeheshit? Mendja juaj është si një ekran i madh kinemaje, ku projektoni mendimet

Një listë interesante e 30 simboleve të përbashkëta të ëndërrave dhe kuptimet e tyre. Zbërtheni simboleve e pandërgjegjshme të ëndrrave tuaja, dhe gjeni qartësi në jetën tuaj reale. Ëndrrat janë si letrat nga mendja e pandërgjegjshme. Sikur ato të ishin shkruar në të njëjtën gjuhë, ne do t’i përdornim në

Nëse doni të mirëprisni fatin e mirë në jetën tuaj, atëherë filloni të njihni rastet e mira dhe madje të ndiqni instinktin. Pra, çështja e fatit lidhet me mendimet pozitive dhe forcën e gjithsecilit për të ecur përpara e për t’u ndier të lumtur Pyeteni veten se çfarë ju bën

Duhet të ndaloni së prituri gjëra nga të tjerët dhe të veproni vetë Shpesh, përkundër faktit që jeta juaj rrjedh më shumë se të qetë, ju e gjeni veten duke pasur ndjenja të përziera. Dhe gjithçka për shkak të mënyrës se si njerëzit veprojnë rreth jush. Problemi i vërtetë, megjithatë,

Shoqëria sot përballet me një varg problemesh sociale e njëra ndër to është edhe paragjykimi. Madje, njerëzit shkojnë aq larg, duke bërë gjykime edhe për gjërat më të vogla që ndoshta ju fare nuk u kushtoni rëndësi. Ngjyra e rrobave: “Psychology Today”, thotë se njerëzit gjykojnë në bazë të ngjyrave