12/02/2020

A doni të dini nëse ai ose ajo mund të jetë personi i duhur për ju dhe nëse kjo marrëdhënie ndriçohet edhe nga yjet? Peshorja + Akrepi Peshorja dhe akrepat janë miq dhe partnerë të jashtëzakonshëm, sepse të dy janë fshehurazi intensë. Ata që janë të peshores përpiqen të jenë

Shpesh herë ne harrojmë të jemi falenderues për gjithçka që kemi dhe për çdo gjë që mund të jetë duke shkuar mirë. Kemi gjithmonë prirjen ta përqendrojmë vëmendjen tonë tek problemet që na shkaktojnë stres çdo ditë. Na duket sikur çdo gjë e keqe na ndodh ne dhe pyesim veten

Disa shenja mund të bëjnë më mirë në dashuri këtë vit, sipas parashikimeve astrologjike për dashurinë në vitin 2020. Dashi Planeti mbizotërues i vitit 2020 është Dielli, i cili gjithashtu rregullon Luanin, një shenjë zjarri dhe në përputhje me Dashin dhe Shigjetarin. Këto tre shenja do të përfitojnë më së

LEV TROTSKIJ “NOVYJ MIR” 12 Mars 1917 Rrugët e Petrogradit filluan të flasin përsëri, të njëjtën gjuhë si në 1905. Si atëherë, në ditët e luftës Ruso-Japoneze, punëtorët duan bukë, paqe, liri. Ashtu si atëherë tramvajet janë ndalur dhe gazetat nuk dalin. Punëtorët zbrazin makinat e avullit, braktisin fabrikat dhe

Mathieu Aref Unë nuk do të bëj një shkrim të gjatë, por thjesht disa rreshta vetëm për të sqaruar dhe vënë gjërat në vendin e tyre të duhur, sepse pikëpamjet tona duken diametralisht të kundërta. Ovidi (-43 /+18) nuk ishte historian, por një poet dhe autor i një libri të

Dashi Keni mijëra gjëra për të bërë, kështu që kjo është një e enjte, me të vërtetë e rëndë. Në realitet, ju e dini se si të filloni, por nuk dini si përfundon. Domethënë: ka shumë angazhime të planifikuara, por nuk e dini nëse do të keni mundësi t’i realizoni