11/02/2020

Dashi Në 48 orët e ardhshme mund të ndjeni një rënie nga pikëpamja psikofizike, ndërsa nga një këndvështrim i punës ka ende energji të mira. Ndoshta ka shumë nxitim në bërjen e gjërave tani dhe kjo mund të shterojë energjitë tuaja nervore. Ndonjëherë është më mirë t’i bëni gjërat mirë

Të shtiresh si personi që nuk je, ai ka interpretime të ndryshme. Ose njerëzit ndjehen të vetëdijshëm dhe duan të paraqiten ndryshe nga sa janë, ose kërkojnë përmes “kostumeve” të personalitetit për të mashtruar të tjerët dhe për këtë arsye marrin përfitime për veten e tyre. Ne e shohim shumë

Disa mendime venë e vijnë, pa kontrollin tonë, dhe marrin përmasa që jo gjithmonë korrespondojnë me realitetin. Çdo ditë ne luftojmë betejat e brendshme me veten. Debate të ashpra, përgjigje që duhet të kishim dhënë në një situatë të caktuar, probleme që duhet të zgjidhim, probleme që nuk janë aq

Letra nr. 1 Kjo letër vjen në jetën tuaj sot për t’ju kujtuar se me secilën nga veprimet tuaja po ndërtoni realitetin tuaj. Eshtë e mundur që në një moment të mund të keni dyshime për aftësinë për t’i realizuar ëndrrat tuaja, por në rast dyshimi mbani mend që jeni

Shenja e Luanit (24 korrik–23 Gusht) Si të njohim Luanin Ju ka thënë dikush kohët e fundit “Mua mos më bëni asnjë nder “- por ndërsa po thoshte këtë frazë ju dha një buzëqeshje krejtësisht të mrekullueshme? Ju sapo jeni prezantuar me mbretin e kafshëve. Mos u shqetësoni, do ta

Ndonjëherë duket e komplikuar të kuptosh se kush do ta bëjë hapin e parë. E komplikuar është edhe të dish se si do të shkojnë më pas punët, kush do të dojë më tepër, kush do të ofrojë më tepër dhe deri ku do të arrihet në atë lidhje. Meshkujt