09/02/2020

1.Shkoni në punë disa minuta më parë- Shkoni në punë disa minuta më parë ose jini të përpiktë – është hapi i parë për të qenë të lumtur në jetën profesionale. Nëse shkoni me vonesë, duhet të nisni gjithë punët në mënyrë të nxituar ose nervoze. Ndër të tjera keni

Dashi Dashuria më në fund kthehet protagoniste këtë fillim të javës, edhe falë faktit se do të keni Venusin në shenjën tuaj, që do të mbrojë çështjet e zemrës dhe do të rikthejë vrullin në marrëdhënien e çiftit. Nëse është e vërtetë që në punë do ju duhet ende shumë

Më poshtë ju sjellim një test të bazuar në psikologjinë e ngjyrave, i cili mund t’ju tregojë diçka të re për ju. Përveç kësaj, rezultati i tij do të pasqyrojë atë që ju fshehurazi, doni që të ndodhë këtë vit. Nëse keni zgjedhur: Pema nr.1 Me shumë mundësi, ju jeni

Dashi Venusi është në shenjë dhe çështjet e dashurisë mund të rikuperohen, thjesht besoni në mundësitë tuaja. Situata do jetë pak e komplikuar vetëm në datën 12, duhen përpjekje për të kapërcyer çdo ngurrim. Takime pozitive me Luanin dhe Shigjetarin. Në punë është një periudhë ndryshimesh në pritje të Marsit,

Ai është objekt adhurimi, frymëzimi hyjnor, por edhe subjekt i debateve të zjarrta. Por historia e Jeruzalemit, është sa e gjatë aq edhe komplekse. Ai konsiderohet të jetë një vend i shenjtë nga hebrenjtë, myslimanët dhe të krishterët. Qyteti është mijëra vite i vjetër, dhe i ka mbijetuar luftërave botërore

Reforma e pensioneve e dëshiruar nga Emmanuel Macron ka provokuar valën më të madhe e më popullore të grevave e viteve të fundit. Sipas sindikatave, Presidenti dëshiron të çmontojë shtetin social për të favorizuar financën Në dhjetor, pak ditë pas nisjes së grevave kundër reformës së pensioneve të dëshiruar nga