08/02/2020

E shkuara ka çaste dhe orë të hidhura, mos ma kujto për shembull, më pe me duar të lidhura, mos ma kujto! Për shembull, më pe në rruge të pire, mos ma kujto, Të pirë e të humbur, të sharë e të grirë, mos ma kujto! Për shembull, më rrahën

Në parkun q’ë mbuluan fletët Të dy ne ecim qetësisht, Pas shijes saj ka shtruar vjeshta Qilim të verdhë natyrisht. Dhe ndoshta si një ëndërr e zbehtë Ju fanit një muzg i vonë Ky park q’ë kan’ mbuluar fletët Ku pas kaq shekujsh ti po shkon. Nga vagabondët me cigare

Mandala pasqyron një gjendje të caktuar të botës së brendshme të personit. Do t’ju ndihmojë të përcaktoni llojin tuaj të personalitetit. Zgjidhni njërën nga gjashtë imazhet që ju pëlqejnë më shumë dhe lexoni rezultatin më poshtë. Nëse keni zgjedhur: Bujaria dhe morali Ju përpiqeni të jeni më të mirë, keni

Dashuria, ajo e vërteta, që ju shoqëron çdo ditë dhe që ju ngjall në momentet më të trishtuara, është ëndrra e të gjitha grave. Sigurisht, gjetja e partnerit ideal nuk është e lehtë dhe shpesh përballeni me një lamtumirë të papritur. Por nëse keni ndjenjën se për ju, që jeni

Dashi Dashuria mund të japë atë që puna nuk jua ka dhënë në këtë periudhë. Kjo ditë e diel, më 9 shkurt 2020 do të ketë një ndikim të veçantë në jetën tuaj. Ju jeni gati t’i jepni një frymë të re një marrëdhënie, ose të ndryshoni plotësisht taktikat, duke

Nga Diana Preston Nëse do të pyesni sot ekspertët e sigurisë globale mbi ato pjesë të botës që i mbajnë natën zgjuar, 3 të parat do të ishin ndoshta Ukraina dhe Krimea, Gadishulli Korean dhe Evropa Perëndimore pas Brexit. Rastësisht, problemet me të cilat po përballen që të treja këto