05/02/2020

Një ekip shkencëtarësh në Universitetin Zhejiang të Kinës pretendon se ka zbuluar dy ilaçe që janë efikasë kundër koronavirusit. Lajmi është publikuar nga televizioni publik kinez, që raporton se testet paraprake treguan se barnat e quajtur Abidol dhe Darunavir janë në gjendje të neutralizojnë virusin. CGTN saktëson se zbulimi erdhi

A ishin vërtet të dashuruar Meghan Markle dhe Harry? Sipas Alexi Lubomirski, fotografit të dasmës së tyre, përgjigjja është po. Dukët e Sussex e donin njëri-tjetrin dhe midis tyre kishte magji të vërtetë. Por përdorimi i foljeve në kohën e shkuar është një domosdoshmëri. Vetëm 21 muaj pas dasmës po,

Dash Siç është përmendur tashmë në horoskopin e mëparshëm, ju duhet të kapërceni këto dy muaj të parë të vitit dhe pastaj gradualisht do të jeni në gjendje të rikuperoni pozicion dhe të ktheheni në atë që keni qenë më parë. Në fakt, muajt Mars dhe Prill do të karakterizohen

Binjakët Shenja Binjakëve korrespondon me binjakët. Për këtë arsye, të lindurit në këtë shenjë veprojnë sikur të ketë një person tjetër në shpirtin e tyre. Në përgjithësi, ata konsiderohen ekstrovertë, të shoqërueshëm dhe me një listë të gjatë miqsh. Ata janë gjithmonë të gatshëm të përballen me aventura dhe kurrë

Imazhi 1 Ju jeni një person shumë i fortë. Shumë shpesh preferoni të jeni vetëm. Sidoqoftë, në thellësinë e shpirtit tuaj ju jeni shumë emocionalë, por të tjerët nuk mund ta shohin stuhinë e ndjenjave që ziejnë brenda jush, sepse nga jashtë dukeni të ftohtë dhe indiferentë ndaj gjithçkaje që

Marrëveshja parashikon që Twitter do të vendosë një mesazh, i cili të përcjell në faqen e internetit të Ministrisë së Shëndetësisë, kur kërkimi ka të bëjë me tema mbi koronavirusin. Nisma është përdorur tashmë edhe në vende të tjera të botës Javët e fundit, për shkak të efektit koronavirus, është