04/02/2020

Abigeil Kenan Dashi: Duhet të ndaloni së ngatërruari toksicitetin me pasionin. Ju duhet të ndaloni së supozuari se një marrëdhënie është emocionuese kur është e mbushur me pasiguri. Ju nuk keni nevojë për dikë që të testojë fluturat në stomakun tuaj. Keni nevojë për dikë që t’ju japë qëndrueshmëri. Dikush

Lidhja që krijohet me fëmijët tanë është aq e veçantë, saqë ne shpesh tentojmë të bëjmë gabimin që gjithmonë t’i dëshirojmë ata pranë nesh, t’i mbajmë afër, t’i mbrojmë. Problemi lind kur, megjithatë, një fëmijë rritet me bindjen se ai nuk mund të bëjë pa prindërit dhe heq dorë nga

Për një grua, një surprizë ka një vlerë të madhe sentimentale dhe personale, është një moment gëzimi që arrin papritur dhe që ushqen, kohë pas kohe, shkëndijën në marrëdhënien në çift, që nuk duhet të shuhet kurrë. Pastaj ka disa surpriza që gratë i duan dhe shpresojnë t’i marrin, por

Në botën ku jetojmë, është e pamohueshme që ekziston edhe e mira, edhe e keqja. Ndryshimi, sidoqoftë, është se të bësh mirë duhet zemër dhe mund, ndërsa e keqja nuk kërkon fare të lodhesh. Secili nga ne, të paktën një herë në jetë, është dashur të përballet me ligësinë e

Disa ditë pas shpalljes së emergjencës globale nga Organizata Botërore e Shëndetit, ka ardhur njoftimi se tre studiues të Institutit Kombëtar të Sëmundjeve Infektive “Lazzaro Spallanzani” në Romë kanë izoluar koronavirusin, me emrin 2019-nCoV / Itali-INMI1. Dhe ndërsa pyesim se sa kohë do të duhet për të patur një vaksinë,

Organizata Botërore e Shëndetit ka bërë të ditur tashmë se koronavirusi është një “emergjencë publike me rëndësi ndërkombëtare”. Në këtë drejtim, Uashington Post ka ngritur pyetjen, nëse koronavirusi do të bëhet një pandemi, domethënë “përhapja globale e një sëmundje të re”, sipas përkufizimit të ofruar nga vetë Organizata Botërore e