03/02/2020

Nga John Grey Në një postim në Twitter në korrikun e vitit 2012, Donald Trump, citoi një nga aforizmat më të famshme të Sun Tzu: “Arti më suprem i luftës, është nënshtrimit i armikut pa luftuar!”. Trump nuk njihet si një lexues i thekur i librave, dhe kjo duhet të

Dashi Më në fund, mbërrijnë ditë të fuqishme në të cilat do të rimerrni energjinë dhe nxitjen emocionale, për të imponuar me sukses veten dhe të dini se si të menaxhoni emocionet. Në krahasim me muajin Janar, muaji Shkurt fillon në një mënyrë shumë pozitive edhe falë mbështetjes së Venusit

Duhet të mësoni të kultivoni optimizmin Eshtë e kotë të shihni rreth e rrotull: një nga problemet tuaja më të mëdha është se jeni jashtëzakonisht negativë, dhe prisni gjithmonë lajme të këqija. Kjo mënyrë e të vepruarit, në mënyrë të pashmangshme ju çon të trajtoni gjithçka keq, duke menaxhuar problemet

Askush nuk ka recetën për jetën, formulën magjike për ta bërë çdo ditë të mirë dhe të gjitha qëndrimet përkthehen në gjëra të mira. Jeta është shumë e pasigurt dhe shpesh, kur mendojmë se dimë të gjitha përgjigjet, na befason me pyetje të reja. Sidoqoftë, edhe në mes të ndryshimeve

Shkurti ka mbërritur dhe gjëja e parë që të gjithë mendojnë është ndoshta Dita e Shën Valentinit. Edhe pse intensiteti i Saturn-Plutonit i prek të gjithë tani, do të ketë një energji të veçantë që do të mbushë me dashuri, disa shenja të zodiakut. Ja cilat janë ato: Dashi Me

Pavarësisht se sa keni të përbashkëta me miqtë, prindërit ose partnerët tuaj, të gjithë e shohin botën nga një këndvështrim tjetër. Duhen vetëm disa sekonda për të përfunduar këtë test të personalitetit, por do të merrni shumë përgjigje. Shikoni këtë fotografi dhe kushtojini vëmendje asaj që do të shihni fillimisht: