02/02/2020

Dashi Ju jeni duke përjetuar një fazë kalimtare bllokimi dhe kundërshtimesh, që po ju bën ta humbni pak toruan. Sidoqoftë, nuk duhet të humbni optimizmin tuaj sepse, siç është theksuar vazhdimisht më parë, shumë gjëra do të zhbllokohen në pranverë dhe do të jeni në gjendje të merrni kënaqësitë tuaja.

Nëse keni zgjedhur: Letra e parë Pavarësisht se sa vjeç jeni, ka ende kohë për të filluar përsëri. Provoni përsëri, provoni diçka të re, shfrytëzoni rastin. Eshtë më mirë të rrezikoni të bëni gabime, sesa të jetoni në fantazi! Letra e dytë Ju jeni të fortë, inteligjentë dhe plotësisht të

Zero dy, zero dy; dy zero, dy zero. Nga e majta në të djathtë, nga e djathta në të majtë, data e sotme lexohet njësoj. 2020/02/02 është në plot kuptimin e fjalës një palindromë. Ky term u referohet fjalëve të rralla që lexohen njësoj nga cilido drejtim e nis. Datat

Dashi: Horoskopi javor është me fat, pamja e shkëlqyer e Marsit, planetit të veprimit, ju siguron energji të madhe në ditët në vijim. Shfrytëzojeni mundësinë për të ecur përpara dhe për të marrë sa më shumë nisma të jetë e mundur. Vendosmëria juaj duhet të shpërblehet shpejt. Për më tepër

T’u dedikohesh të tjerëve është e rëndësishme, veçanërisht për disa njerëz të cilët, duke vepruar kështu, ndjehen thellësisht të kënaqur, qoftë edhe pa marrë asgjë në këmbim. Bujarët janë të tillë, dinë si të japin pa pyetur, por ka një kufi për gjithçka. Kur të dhënit shndërrohet në një barrë,

Dështimi nuk është një dramë, por ndihmon të rritesh dhe të mos heqësh dorë kurrë: ky është mësimi më i madh që do të duhet t’u mësosh fëmijëve të tu. Gabimi që bëjnë shpesh nënat, është që mbrojnë fëmijët nga dështimet e tyre, nga zhgënjimet dhe vuajtjet që mund të