01/02/2020

Pierre Haski Po sikur kërcënimi kryesor për Evropën Qendrore dhe Lindore të vinte nga emigracioni? Kujdes, emigrim, jo imigrim. Ose largimi i miliona të rinjve drejt Evropës Perëndimore, pas hapjes së kufijve. Dy studime të fundit nxjerrin në pah këtë temë të nënvlerësuar në analizën e ish vendeve komuniste, tashmë

Koronaviruset janë një familje e viruseve të zakonshëm, të quajtur kështu për shkak të majave në sipërfaqen e tyre, të cilat formojnë një lloj kurore. Ato mund të shkaktojnë sëmundje që fillojnë nga ftohja e zakonshme, deri tek sindromat më të rënda të frymëmarrjes, si Mers (sindroma e frymëmarrjes e

Romanticizmi: Virgjëreshat do të bekohen veçanërisht me një romancë të bukur në shkurt. Ata më në fund do të jenë në gjendje të kapërcejnë periudhën e eksitimit të madh në fund të vitit që kaloi, do të lidhen më mirë me veten e tyre të brendshme, do të rishikojnë disa

Nëse keni zgjedhur: Letra e parë Ndaloni së jetuari në të ardhmen, jeta po ndodh në të tashmen. Kontrolloni mendjen tuaj dhe besoni në fuqinë e mendimeve tuaja. Në vend që të vuani nga diçka e cila mund edhe të mos ndodhë, po sikur të lejonit që të befasoheshit nga

Meghan Markle tashmë e ka planifikuar një divorc nga Harry. Ndarja do të bëhet brenda 5 viteve, ndoshta 3. Ekspertët e Familjes Mbretërore janë të bindur Pas divorcit nga monarkia angleze, Meghan Markle mendohet të ketë planifikuar edhe të divorcohej nga Harry. Brenda 5, ose mbase 3 vjetësh do ta

Neroni ishte një perandor romak, që jetoi gjatë shekullit I të Erës Sonë. Ai ishte perandori i pestë dhe i fundit i dinastisë Julio-Klaudiane, e cila u themelua nga August Oktaviani. Neroni vlerësohet zakonisht, si një nga perandorët më të këqij dhe më mizorë në historinë e Romës së Lashtë.