February 2020

Dashi Eshtë një ditë e vlefshme kjo e së dielës. Takimet dhe miqësitë duhen rivlerësuar, por edhe projektet që midis pranverës dhe verës mund të përfshijnë çifte që synojnë të zyrtarizojnë një histori. Ju nuk jeni të kënaqur dhe është normale. Në fakt, shenja juaj i do arritjet e mëdha.

Harold James Në këtë fazë, nuk mund të thuhet se sa e rëndë do të bëhet epidemia COVID-19 para se të ndërpritet përhapja, ose të dalë një vaksinë efektive, gjerësisht e disponueshme. Në çdo rast, nuk duhet të befasohemi nëse kriza çon në ndryshime të gjera globale, të rëndësishme nga

Nga Mohamed Taha Nderimi me 21 të shtëna topi në Kajro gjatë funeralit të presidentit të ndjerë Hosni Mubarak, ishte një fund elegant për jetën e një burri, që ishte kryesisht i shqetësuar për ndërtimin e imazhit dhe kultit të tij të personalitetit. Në librin tim “Përçarja arabe”, e kam

Sergio Harari A e kanë gabim partnerët socialë dhe sindikatat, kur kërkojnë një kthim gradual në normalitet apo gabon qeveria në ndjekjen e një linje shumë të ngurtë, për administrimin e infeksionit Covid-19? Përgjigjen mund ta gjeni në një intervistë shumë të mirë, të dhënë nga redaktori i revistës më

Dashi Ende ka negociata dhe situata për të zhbllokuar, për të pasur diçka më shumë në punë, por vetëm në prill gjërat mund të shkojnë në rrugën e duhur. Në çdo rast, do t’ju duhet ende shumë durim i cili do të shpërblehet së shpejti. Periudhë relativisht e qetë sidomos

Kishim bllokuar fluturimet nga Kina, për t’u mbrojtur nga një epidemi e largët 9000 kilometra dhe tani na kthejnë si bartës në aeroportin e Tel Avivit. Kishim iluzionin se ishim të sigurt – duke na u dukur madje pak raciste ideja që të fusnim në karantinë 2000 kinezët që ktheheshin