31/01/2020

DASHI Provat me të cilat ju ka përballur viti 2019, pak a shumë nga gushti e tutje, kanë qenë shumë të vështira, disa madje edhe përtej forcës suaj, kanë qenë probleme fizike, gjendje ankthi dhe gjithçka që vjen si pasojë. Më në fund me ardhjen e vitit 2020 situata të

Dashi Ehtë një e shtunë kur tensioni mund të rritet. Horoskopi i sotëm ju këshillon të veproni me shumë kujdes dhe të shmangni shfryrjet, që mund të kthehen më pas kundër jush. Edhe nga një këndvështrim sentimental, mund të lindin konflikte të forta. Shkurti do të sjellë mundësi të mira