30/01/2020

Dashi Gjatë kësaj fundjave do të duhet të bëni zgjedhje të rëndësishme, por do të duhet të tregoheni të kujdesshëm dhe të mos nxitoheni. Shpesh ju ndodh që të bëni zgjedhje më shumë sipërfaqësore, ose të nxitoheni dhe më pas të arrini në përfundime të gabuara. Do të duhet të

Ndërsa numri i rasteve të koronavirusit të Vuhanit vazhdon të rritet, bashkë me të edhe frika për një zgjerim të pandemisë, shkencëtarët dhe zyrtarët e shëndetit publik po përpiqen të kuptojnë shtrirjen dhe rrezikun e shpërthimit të ri. Virusi, 2019-nCoV, tashmë ka infektuar më shumë se 4500 njerëz në 14

Engjëjt tanë komunikojnë me ne në mënyra të ndryshme, ata e dinë se çfarë na pëlqen të lexojmë, dëgjojmë dhe madje edhe vendet ku ne shkojmë zakonisht, dhe ata gjejnë një mënyrë për të na dërguar sinjale në ato vende. Qëllimi i engjëjve është të krijojnë një afërsi me ne

Nga George Friedman Në fundin e kësaj jave, Britania e Madhe, ekonomia e dytë më e madhe në Evropë, do të dalë nga Bashkimi Evropian. Ndërkohë, Polonia gjendet nën sulmin intensiv të Brukselit për shkeljen e rregullave të BE-së, për shkak të përpjekjes për të kufizuar pavarësinë e gjyqtarëve polakë.

Nga Elie Honig Ndërsa gjyqi i fajësimit të presidentit Donald Trump nis sot, mbeten shumë pikëpyetje se si do tëzhvillohet ky proces, dhe si do të ndikojë ai tek fati i presidencës Trump. Por një gjë është mëse e sigurtë: në lojë janë shumë gjëra, për Trumpin, për ata që e

Duhet të keni më pak ankth Nëse ekziston një gjë që ju pengon të shijoni plotësisht jetën tuaj, kjo është prirja për t’i parë gjithmonë gjërat nga këndvështrimi që shkakton ankth. Frika se gjërat do të shkojnë keq, ju shtyn të vendosni për të ndërmarrë veprime, që ju pengojnë të