29/01/2020

“Kur isha 17 vjeç, lexova një citim që thoshte, pak a shumë: “Nëse e jeton çdo ditë sikur të ishte e fundit, një ditë do të kesh të drejtë.” Më bëri përshtypje … dhe që atëherë, për 33 vitet e fundit jam parë në pasqyrë çdo mëngjes dhe kam pyetur

Dashi Ju ende keni Hënën në shenjë dhe kjo përfshin të qenit pak imponues, të pakontrollueshëmsi pasojë do të ndjeheni shumë të lodhur dhe të rraskapitur madje. Ju ende nuk jeni të bindur për atë që po bëni dhe drejtimin që po merr jeta juaj. Kini kujdes veçanërisht në dashuri:

Sars, gripi i shpendëve, gripi i derrit, sindromi i lopës së çmendur, ebolavirus, coronavirus dhe mbase (kush e di) hiv: këto të këqija të tmerrshme të kohëve tona, burojnë të gjitha nga monstruozitetet që njeriu u shkakton specieve të tjera. Në ferma, në tregje, në laboratorë, duke i detyruar të

Duhet të mësoni të përqendroheni në vetvete Shpesh jetoni me idenë e fiksuar, se gjithçka që ndodh varet nga të tjerët, ose nga fati që është i pafavorshëm për ju. Dhe kur të përqendroheni në veten tuaj, kjo do t’ju ndihmojë të ndryshoni çdo gjë (ose pothuajse) të gabuar në

Astrologji: Zbuloni se çfarë mendimi motivues mund të ketë secili prej nesh, bazuar në shenjën e HOROSKOPIT Gjatë gjithë jetës, shpesh ndiheni me humor të rënë, ose më pak të motivuar se zakonisht. Ndonjëherë ndodh sepse ngjarje të caktuara vijnë për të shqetësuar ekuilibrin, prej lodhjes për shkak të shumë

Nga Minxin Pei Epidemia e një koronavirusi të ri, që u shfaq në qytetin kinez të Vuhani, ka infektuar tashmë mbi 4.000 njerëz – kryesisht në Kinë, por edhe në disa vende të tjera, nga Tajlanda në Francë, dhe Shtetet e Bashkuara – duke vrarë deri tani më shumë se