28/01/2020

DASHI Fakti që keni ende Hënën në shenjë, nuk bën gjë tjetër përveçse emocionon edhe më shumë shpirtra dhe ju bën edhe më të acaruar dhe të paduruar. Ju ndjeheni si një alpinist përballë Everestit. Gjithçka duket më e madhe se sa ju në këtë moment, dhe gradualisht po humbni

Nga Peter Harris Britania do të largohet zyrtarisht në fund të këtij muaji nga Bashkimi Evropian. Pavarësisht nëse Big Beni do të “kumbojë” për kremtimin e këtij rasti, do të ketë një ndjenjë të përbashkët lehtësimi, që debatit të gjatë dhe të egër mbi Brexit po i vjen fundi. Edhe

Ja çfarë zbulojnë ëndrrat e tua me sy hapur, për personalitetin tënd A keni menduar ndonjëherë se çfarë kuptimi kanë ëndrrat tuaja me sy hapur? Nga njëra anë, kjo lloj ëndrre është një mundësi për të shpëtuar nga realiteti në mënyra të ndryshme. Në fund të fundit, jeta mund të

Ka shenja, që më shumë se të tjerat, identifikojnë njerëzit e këqinj, dhe nga të cilët duhet të mbrohemi. Shpesh dëgjojmë të flitet për njerëz të këqij, të cilët jetojnë vetëm për të parë që të tjerët vuajnë dhe që me mënyrat e tyre, gjithmonë përpiqen të komplikojnë ekzistencën e

Letrat mund të na japin shumë këshilla, zgjidhni tuajën dhe zbuloni se çfarë ka për të thënë! Nëse keni zgjedhur: Letra 1 Ju po bëheni një person më i mirë. Mos e vononi procesin tuaj të evoluimit, nga frika se mos eleminoni zakonet e vjetra, apo se njerëzit mund të

Duhet të filloni të rrethoheni me njerëzit e duhur Për të qenë më të lumtur, gjëja e parë që duhet të bëni, është të shikoni përreth dhe të përpiqeni të kuptoni se kush mes njerëzve përreth jush, është me të vërtetë shoku apo shoqja juaj. Në fakt, ju shpesh investoni