24/01/2020

Keni bërë ndryshime dhe keni frikë për pasojat që do të kenë mbi të tjerët Ajo që ju frikëson më shumë për momentin është të bëni ndryshime në mënyrën tuaj të të jetuarit, që herët a vonë do të përfundojnë duke u vërejtur dhe gjykuar nga të tjerët. Nëse deri

Sa më shumë kohë kalon, aq më shumë grumbullojmë përvoja dhe dëshira, që mbushin zemrat tona. Kur na mbërthen nostalgjia, kur jeta dhemb, kur vijnë pushimet, kujtimet janë fryma më e madhe që na shpëton nga ankthi për atë që ka shkuar dhe që na mungon shumë. Të jetuarit është

DASHI Dy ditët e ardhshme do t’i kushtohen zgjidhjes së problemeve personale që janë zvarritur për një kohë të gjatë. Midis të mërkurës dhe të premtes, janë shfaqur çështje delikate që mund të shqetësojnë edhe familjen, dhe të cilat kërkojnë një zgjidhje të shpejtë dhe efektive. Në planin e punës,

Eshtë folur shumë për “gratë e pamoshë”, të lindura midis fillimit të viteve 80 dhe fundit të viteve ’90, që janë rritur duke zbuluar gradualisht teknologji të reja. Tani, megjithatë, ka mbërritur brezi i tyre, njerëz pa moshë që kanë fituar një vend në shoqërinë moderne. Njerëzit “pa skadencë”, të

A e dini se hëna, përveç se magjike dhe misterioze, pasqyron edhe aspekte të jetës dhe personalitetit tuaj? Zgjidhni njërën nga gjashtë hënat që ju tregojmë dhe zbuloni se çfarë ka për të thënë për ju. Nëse keni zgjedhur: Efektivë dhe bashkëpunues Ju karakterizoheni si një person energjik, optimist dhe

Kërkimi rraskapitës, i lodhshëm dhe intensiv i lumturisë është diçka që na prek të gjithëve. Ka nga ata që thonë se u duhet një jetë e tërë për të arritur atë gjendje të lumturisë ekstreme dhe të tjerë, që pretendojnë se janë me fat që ndjehen gjithmonë të lumtur, çdo