22/01/2020

Këto simbole kelte dhe kuptimi i tyre ishin një pjesë themelore e kulturës Kelte. Gjeni diçka në lidhje me forcën tuaj të brendshme, zgjidhni simbolin tuaj. Nëse keni zgjedhur: Pemën e jetës Kush ka zgjedhur simbolin e parë duhet të dijë se ka një potencial shumë të madh të fshehur

Ka shumë më tepër gjëra për t’u ditur, mbi krijesën legjendare që formësoi historinë kineze, nga sa ndoshta kuptojmë ne Dragoi është në qendër të Vitit të Ri Kinez, Panaireve të rrugës në Chinatown, dhe çdo feste të madhe që ka të bëjë me kulturën kineze. Por dragoi kinez është

Të kesh njohuri të mira – pse jo dhe të shkëlqyera – në fushën e Internetit dhe teknologjitë e reja në përgjithësi nuk është domosdoshmërisht sinonim i të qenurit gati, për të “shmangur” rreziqet e IT. Rreziqe që mund t’i ndeshni kur përdorni smartphone, tablet, kompjutera dhe pajisje të tjera

Për shumë njerëz, pirja e kafesë në mëngjes herët është një domosdoshmëri. Eshtë një orë alarmi, ngritje energjie dhe trajtim i shijshëm, i mbështjellë në një filxhan të ngrohtë. Akoma më mirë, pirja e kafesë mund të sjellë përfitime shëndetësore – madje mund të ndihmojë në mbrojtjen e trurit nga

Ajo reflekton imazhin tonë, por mund të zbulojë gjëra që nuk mund t’i dallojmë në shikim të parë. Shpesh imazhi që ne shohim të reflektuar në pasqyrë nuk është ai që shohin njerëzit e tjerë nga ne. Të kuptuarit e imazhit që i tregojmë botës është shumë e rëndësishme, për

DASHI Kohët e fundit jeni ndier shumë të shqetësuar, kështu që është gjithashtu normale t’i merrni gjërat pak me gjoks këto ditë, madje edhe situatat më personale. Ka shumë shqetësime në vendin e punës, ato sigurisht që duhet të zgjidhen, por duhet thënë se situata nuk është e thjeshtë. Disa