21/01/2020

Keni kuptuar se për të qenë të lumtur, duhet të lini disa gjëra të shkojnë Mënyra juaj e të jetuarit ka qenë gjithmonë e pazakontë. Pavarësisht kësaj, ju keni krijuar një lloj skenari, sipas të cilit të veproni, në bazë të rrethanave të ndryshme. Përkundër paparashikueshmërisë suaj, ju keni përfunduar

Letra që ju tërheq jo vetëm që do të zbulojë detajet e të pandërgjegjshmes tuaj, por gjithashtu do t’ju ndihmojë të reflektoni se si do të shkojë jeta juaj në muajt e ardhshëm. Merrni frymë, mbylli sytë, pastaj shqyrtoni letrat dhe zgjidhni atë që tërheq më së shumti vëmendjen tuaj.

DASHI 48 orët e ardhshme do të jenë vërtet të vështira, përpiquni të flisni sa më pak të jetë e mundur. Rreziku është ai i hyrjes së lehtë në kontrast me mjedisin përreth, për shkak të pikëpamjeve të ndryshme. Nëse jeni duke punuar në një projekt, me siguri nuk do

Nga Elie Honig Ndërsa gjyqi i fajësimit të presidentit Donald Trump nis sot, mbeten shumë pikëpyetje se si do të zhvillohet ky proces, dhe si do të ndikojë ai tek fati i presidencës Trump. Por një gjë është mëse e sigurtë:në lojë janë shumë gjëra, për Trumpin, për ata që

Dini si të arrini gjërat me lehtësi dhe keni frikë për këtë Pas një reflektimi të gjatë psikologjik dhe falë përvojave të fituara ndër vite, keni kuptuar se lidhja për gjithë jetën, është diçka më shumë, që arrihet pasi të jenë tejkaluar të gjitha angazhimet sociale që konsiderohen të domosdoshme.

Brenda çiftit, dëshirat e secilit ndryshojnë nga personi në person. Varet nga marrëdhënia që kanë dy të rriturit, por edhe nga natyra e personalitetit të gjithësecilit. Thënë kjo, ka disa fraza të zakonshme që çdo burrë dëshiron t’i dëgjojë. Në të vërtetë, çdo gjini ka nevoja të përbashkëta. Ashtu si