19/01/2020

Kohët e fundit, kam mësuar se e rëndësishme nuk është të mendosh ata që të mungojnë, por të zgjedhësh ata që të zgjedhin ty! Kohët e fundit, kam mësuar se nuk janë të rëndësishme dyert që mbyllen, por ato që hapen për ty. Kam mësuar se mbase e gjitha nuk

Shenja e Luanit është një shenjë zjarri e dominuar nga Dielli. Eshtë një nga shenjat më egocentrike të zodiakut, një drejtues i shkëlqyer dhe një organizator i mirë në punë. Luani pëlqen të jetë popullor dhe kurrë nuk pranon një rol dytësor në një grup. Për nga natyra, ka tendencë

DASHI Fakti që keni Hënën në anën tuaj gjatë këtyre ditëve të para të javës, do të jetë një lehtësim për ju. Shumë situata do të zhbllokohen për ju në pranverë, por do të duhet të vendosni bazat për të filluar përsëri. Ekziston një dëshirë nga ana juaj për të

Librat janë padyshim një nga burimet tona kryesore të njohurive. Ato trajtojnë temat më të larmishme dhe, në secilën nga tregimet e tyre të reja, na ndihmojnë të përvetësojmë njohuritë thelbësore për të ndërtuar udhëtimin e duhur, të lumtur dhe të begatë. Ka shumë gjëra që librat mund të na

Dashi Tre yje për shenjën e Dashit këtë javë. Mundohuni të shmangni debatet në dashuri, veçanërisht me njerëzit nga shenja e Gaforres. Ju duhet të përpiqeni të përballeni më qetë me situatat dhe të bëni më pak polemika. Jeni të angazhuar fort me disa probleme që kanë dalë në punë,

Marrëdhëniet njerëzore bazohen në mirëkuptimin e ndërsjellë midis dy individëve. Kjo ju lejon të njihni nevojat e tjetrit, dëshirat dhe shqetësimet e tyre. Eshtë gjithashtu një burim i mirë për komunikim në rast mosmarrëveshjeje. Aftësia për të zbërthyer dhe kuptuar mendimet e dikujt mund të jetë shumë e këndshme kur