18/01/2020

Zgjidhni letrën që ju pëlqen më së shumtën dhe zbuloni këshillat e saj për ju! Nëse keni zgjedhur: Letra nr. 1 Ruani qetësinë. Nuk ka asnjë problem që nuk ka zgjidhje. Dëshpërimi vetëm e përkeqëson situatën.  Ka një qëllim në gjithçka dhe do ta zbuloni arsyen paraprakisht! Letra nr. 2

Eshtë gjë e mençur që ju të mos zbuloni plotësisht personalitetin tuaj para njerëzve të tjerë. Sidomos nëse ai është një person që ende nuk e njihni. Eshtë e vërtetë që spontaniteti është një burim i vlerësueshëm, por nuk duhet të shndërrohet në një pikë të dobët. Mbroni atë që

Dashi 6 Të kesh disavantazh Jupiterin dhe Saturnin nuk është e lehtë. Por ka edhe burime që ia vlen të dini se si të shfrytëzoni për të realizuar projektet tuaja. Këtë fundjavë përfitoni nga disa lajme që mund t’ju habisin. Një propozim ose një takim mund të sjellë një risi

Viti 2020 fillon mirë për pesë shenja të zodiakut, ato do të jenë shumë në harmoni me energjinë e prodhuar nga kjo periudhë e re, kështu që shtigjet e tyre do të jenë shumë më të thjeshta dhe plot mundësi të mëdha. Bricjapi Punët do të ecin shumë pozitiv për

Pse na u desh kaq shumë kohë, për të shpikur qytetërimin që kemi aktualisht? Homo sapiensimodern, evoluoi për herë të parë afro 250.000– 350.000 vjet më parë. Por hapat fillestarë drejt civilizimit – vleljes së të korrave, dhe më pas “zbutjes” dhe kultivimit të bimëve – nisi vetëm rreth 10.000

Ja cilat janë tre shenjat më me fat për ditën e sotme: DEMI Më në fund do arrin të gjeni përgjigje për shumë pyetje që ju kishin lindur. Ju të dashuruarit nuk keni për të pasur një marrëdhënie të shkëlqyer sot edhe pse do e kuptoni se të dy palët