15/01/2020

Vendimi i Vladimir Putin këtë të mërkurë, për të pranuar dorëheqjen e Dmitry Medvedevit, nuk ishte i befasishëm. Prej disa kohësh, pozicioni i Medvedevit brenda qeverisë ruse po fundosej në mënyrë të pandalshme. Ka pasur momente të sikletshme publike. Medvedevi është vënë re duke mohuar me kokë gjatë fjalimeve presidenciale

DASHI 48 orët e ardhshme do të meritojnë vëmendje të madhe dhe mbi të gjitha durim të madh. Kjo sepse mund të bini kollaj në konflikt me të tjerët. Në realitet, ajo që po ndodh në këtë fazë të jetës tuaj, është që të tjerët nuk mund t’ju dëgjojnë dhe

Si paraqitet viti 2020 nga këndvështrimi i rreziqeve më të mëdha në horizont? Më poshtë, rendisim pesë rreziqet kryesore afatshkurtra me përqindjen përkatëse të të anketuarve, që presin një rritje të rrezikut gjatë vitit aktual. Kjo është ajo që përshkruhet në Raportin e Riskut Global të Forumit Ekonomik Botëror 2020,

Shenjat e zodiakut, ja cilat janë ato më dominuese, që përpiqen në çdo mënyrë të kontrollojnë jetën e njerëzve të tjerë Njerëzit që përpiqen të kontrollojnë jetën tonë, janë gjithmonë në gatishmëri. Ata nuk janë vetëm udhëheqësit tanë, por edhe miqtë, njerëzit që jetojnë përkrah nesh ose anëtarë të familjes.

Gaforrja është një shenjë e ujit e zodiakut, e sunduar nga Hëna që përfshin të gjithë ata që kanë lindur midis 21 qershorit dhe 22 korrikut: ato shfaqen në mënyrë të pandërgjegjshme iracionalë dhe të paqëndrueshëm, por në realitet ato janë shumë intuitive dhe i perceptojnë të tjerët, duke theksuar

Dëgjo, e di që është e vështirë. E di që është e vështirë të jetosh pa dikë që dikur ishte pjesë e shpresës në jetën tënde. E di që është e vështirë të dëshirosh që ata të jenë me ty gjatë kohërave të vështira, e di që është e vështirë