14/01/2020

Eshtë zakon të thuhet se sytë janë pasqyra e shpirtit, që do të thotë se duke parë sytë e dikujt, ju mund të lexoni personalitetin e tyre dhe të dini se kush janë në të vërtetë. Për dekada të tëra, ky mit ka vazhduar dhe është forcuar! Nëse doni të

DASHI Ka shumë gjëra që ju po bëni dhe që vërtet nuk dëshironi t’i bëni më. Dëshira për të ndryshuar dhe për të bërë gjëra të reja që janë më stimuluese dhe fitimprurëse është e fortë tek ju. Por në këtë moment bërja e ndryshimeve nuk është e mundur, edhe

Kur bëhet fjalë për të folur në publik, nuk duhet të përgjithësohet mbi faktin që dikush mund të ketë një moment të ankthit fillestar, lehtësisht të “shtypshëm”. E më pas, të jetë në gjendje të zhvillojë me besim një fjalim të tërë. Frika ose pasiguria e të folurit në publik,

Në rininë tonë, miqësitë janë shumë më të ngjashme me marrëdhëniet e dashurisë. Ato vijnë me pasion, intensive, të forta. Ne takojmë dikë, mendja e të cilit korrespondon me tonën dhe humbasim në një botë të krijuar së bashku. Kur jemi të rinj, ne flasim një gjuhë të ndryshme me

Iluzionet optike janë shumë tërheqëse dhe interesante për t’u vëzhguar, kjo për faktin se është interesant të shihet se si të njëjtat pamje, mund të përfaqësojnë gjëra krejtësisht të ndryshme sipas personit që vëzhgon. Pra, ajo që sytë tanë e perceptojnë në një foto të caktuar mund të jetë domethënëse

Vajza Nëse gjëja e parë që shikoni në foto, është vajza, kjo do të thotë që ju jeni një person me një shpirt shumë delikat dhe të brishtë. Ju gjithmonë përpiqeni të ndihmoni njerëzit përreth jush, të cilët vijnë tek ju për këshilla ose për t’u dhënë një dorë. Ju