13/01/2020

Sipas karakteristikave astrologjike, ekzistojnë 4 shenja të Zodiakut që mund të bëhen urrejtëse, toksike, jashtëzakonisht negative dhe që vërtet mund t’ju lëndojnë. Le të zbulojmë se kush janë ato, duke shpresuar se nuk jeni në mesin e tyre ose se nuk keni përplasje me to. Sidoqoftë, mbani mend se kjo

Gjuha e trupit

Mendësia e duhur Një nga mënyrat më të lehta për të siguruar një gjuhë miqësore të trupit, është të futeni në një dhomë apo sallë, me qëllime miqësore. “Para se të takoni dikë, imagjinoni që ju pëlqen shumë personi,” thotë avokatja dhe sipërmarrësja Elena Ledoux. Pastaj, kur të filloni takimin,

DASHI Gjërat nuk po kthehen në drejtimin e duhur në këtë ditë. Dicça nuk shkon dhe tensioni ndihet, ka paqartësi për t’u kapërcyer. Sikur të mos mjaftonte kjo, e enjtja dhe e premtja do të jenë ditë trazirash më të mëdha, veçanërisht në vendin e punës. Ju mendoni se po

Viti i ri shënon një datë të rëndësishme për Vladimir Putinin. Eshtë përvjetori i njëzetë i ardhjes së tij në pushtet në Rusi. Prandaj është koha, sipas shumë gazetave ndërkombëtare, të nxirren disa përfundime nga këto njëzet vite. Associated Press, për shembull, ka zgjedhur titullin “Putin peshon opsionet e së

Robin Dreeke, diplomat në akademinë e marinës të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ish oficer i kësaj marine, është njëkohësisht agjent i FBI dhe ish drejtues i një programi mbi analizën e sjelljes së njerëzve për qeverinë federale të SHBA. Sipas tij, ekzistojnë tre mënyra për të krijuar të ashtuquajturën

Dashi Katër yje këtë javë për Dashin. Përmirësohet dashuria, keni më shumë hijeshi dhe ju mund të menaxhoni më mirë emocionet e zemrës. Edhe nëse disa situata mund të mbyllen, për shkak të ndikimit të Jupiterit, Saturnit dhe Diellit disonant, nuk duhet t’i kushtoni shumë rëndësi këtyre situatave dhe të