11/01/2020

2020 shenjat

Secila prej shenjave të Horoskopit, do të zbulojë diçka të re për veten në këtë vit 2020. Gjëra që ndoshta nuk i dinit, që kanë qenë të fshehura brenda jush dhe që do të dalin shpejt në sipërfaqe. Në këtë vit, ju do të zbuloni: Dashi – Se jeni të

Karma

Karma është mbi të gjitha një rrjedhë e energjisë që qarkullon lirshëm. Këto rrjedha formohen sipas qëllimeve tona dhe prandaj mund të ndikojnë në jetën tonë, në varësi të natyrës së veprimeve tona. Me origjinë në traditat spirituale Lindore, Karma është një fjalë sanskrite që do të thotë vepra. Parimi

Keni zgjedhur letrën nr. 1 Nëse keni zgjedhur të parën nga tre letrat, me siguri keni një personalitet introvert. Ju ndjeheni rehat në një mjedis dashamirës dhe rutinor, sepse jeni të ndjeshëm ndaj ndryshimit. Shumë të ndjeshëm, mund të ndjeheni të mbingarkuar nga energjitë e jashtme dhe stimujt. Të lirë

DASHI Eshtë një e Diel që ju fton të ndërmerrni veprime dhe të merrni pozicione të rëndësishme. Nëse ka pasur konflikte në dashuri, tani ka ardhur koha që të përdorni situatën dhe të gjeni një kompromis të drejtë. Gjithmonë duhet të keni në mendje faktin që Venusi nuk është më

Nga Mitchell Blatt Amerikanët “vdesin” për një histori të mirë me luftëtarët e lirisë, që ngrihen dhe luftojnë për demokraci kundër një qeverie tiranike. Por para se të mashtrohemi prapë, duhet të bëjmë një analizë të kujdesshme dhe të ftohtë të situatës. Përpjekja për të krijuar me forcë një Iran

Romantikë, argëtues ose bindës, disa burra janë në gjendje “të vjedhin” zemrën e çdo gruaje. Ja cilat janë shenjat e Horoskopit që joshin më shumë: GAFORRJA E udhëhequr nga Hëna, kjo shenjë ka si element ujin. Ky i fundit i bën të lindurit në shenjën e Gaforres meshkuj sentimentalë dhe