10/01/2020

Motivi 1 Paqja dhe ekuilibri i brendshëm janë ato që ju interesojnë më shumë. Kështu që ju rrethoheni me njerëz që ndajnë të njëjtin mendim dhe që kërkojnë vazhdimisht harmoni. Ju keni një zemër të madhe dhe jeni jashtëzakonisht bujarë. Si rezultat, ju gjithmonë ndjeni një kënaqësi të vërtetë për

Themeluesi i Facebook, Mark Zuckerberg, në çdo muaj janar paraqet sfidat e tij personale për gjatë gjithë vitit. Por duket se këtë radhë, Zuckerberg nuk do të dalë jashtë kësaj tradite, pasi ka vendosur të mos paraqesë një sfidë vjetore, për një reflektim afatgjatë. “Këtë dekadë do të bëj një

Këshilla

Në testin e sotëm, mund të përjetoni disa nga urtësitë e shamanëve. Mendoni për disa fusha të jetës tuaj që kanë nevojë për këshilla dhe prisni një moment që energjitë të funksionojnë. Kështu që zgjidhni një nga gurët e treguar dhe lexoni më tej për të gjetur përgjigjen. Guri Nr.1: