09/01/2020

Ka thënë se të do, po tani? Kur mendojmë për marrëdhënie, e gjejmë veten duke pyetur: A do të na bëjë të lumtur? A jemi gati të kurorëzojmë një angazhim të tillë me një martesë? Ja gjashtë pyetje për t’u marrë parasysh përpara se të vendosni: A ju respektoni? Respekti

DASHI Ka shumë paqartësi në dashuri që po krijojnë tension për ju. Kjo është veçanërisht e vërtetë për çiftet që kanë debatuar shumë gjatë vitit 2019 dhe që tani po përjetojnë një krizë të thellë. Kokëçarjet dhe vendimet drastike duhet të shmangen në këtë periudhë. Më mirë jepini vetes një

Shenja e Demit

Ja cilat janë pikat e forta dhe të dobëta tek Shenja e Demit. Një nga shenjat që e duan më shumë familjen dhe punën, dhe që shmang aventurat flirtuese në dashuri. Shenja e Demit është një shenjë e Tokës e sunduar nga planeti Venus. Eshtë shenja e zellshme e zodiakut,

Test psikologjik dyer

Ngjyrat janë një pjesë integrale e botës sonë. Si rezultat, përveç që e zbukurojnë, ato dëshmojnë edhe për një lidhje midis asaj që përfaqësojnë, funksioneve shoqërore dhe vlerave morale të individit. Ky test psikologjik bazohet në faktin që simbolika e tyre është e tillë që shumë njerëz e kanë thelluar

Ky test psikometrik do ju ndihmojë për njohjen e vetes suaj. Duke zgjedhur filxhanin e kafesë që ju tërheq më shumë në këtë imazh, do të mësoni më shumë për veten dhe perceptimin tuaj për jetën Termi personalitet nënkupton grupin e sjelljeve, zgjedhjeve dhe qëndrimeve që na përcaktojnë. Këto të

DASHI Ky 2020 do të jetë një vit për të dalë nga zona juaj e rehatisë. Eshtë koha për të marrë rreziqe, për të përballur të gjitha sfidat e nevojshme, që do ju shpien drejt arritjes së qëllimeve tuaja. Dhe do të shihni që të gjitha përpjekjet do të shpërblehen,