07/01/2020

Ndonjëherë nuk është dashuria që mbaron, por durimi, për të cilin thonë se është i shenjtë, sepse u reziston erërave dhe baticave dhe gjithmonë përfundon duke dhënë më shumë seç duhet. Tani, si mund të mos ofroni gjithçka për këtë person me të cilin keni bërë një lidhje emocionale dhe

DASHI Ka projekte të rëndësishme për t’u realizuar, që madje mund të jenë vendimtare për ju. Për këtë arsye ekziston një ankth dhe acarim në jetën tuaj dhe kjo mund të shkaktojë fraktura edhe me mjedisin e jashtëm. Në këto ditë ju keni qenë duke ndjerë fort ndjesinë e pasigurisë

Oliver Burkeman Pyetja e nënkuptuar në reflektimet që bëjnë shumë njerëz në fillim të janarit është: si kam për qëllim ta përdor – apo si duhet ta përdorim në mënyrë kolektive – vitin e ardhshëm? Ju mund të përgjigjeni: për t’u rikthyer në formë, për të gjetur një bashkëshort, ose

Disa shenja të zodiakut do ta fillojnë vitin 2020 me këmbën e mbarë. Për këta njerëz, viti 2020 do të jetë një nga vitet më të mira të jetës së tyre, ata do të kenë fat, do të kenë shumë vetëvlerësim dhe do të jenë shumë të vendosur për të

Ka shumë mite që lidhen me shenjën astrologjike të Dashit. Kjo shenjë ka qenë gjithmonë e lidhur me betejën, instinktin por edhe me guximin dhe pamëshirshmërinë. Si të gjitha shenjat e zjarrit, impulsiviteti është një nga karakteristikat tipike, që shpesh mund të bëhet një kryq por edhe një kënaqësi për

Modestia nuk është pika e tyre e fortë dhe përulësinë as nuk e dinë se ku e ka shtëpinë. Në realitet ata as nuk janë të interesuar ta dinë. Për kë po flasim? Për shenjat e zodiakut që e konsiderojnë veten superiore ndaj gjithë të tjerave. Mos i quani vanitozë,