05/01/2020

Dashi: Ju duhet të pranoni ndjenjat tuaja të vërteta. Ju duhet të ndaloni së fshehuri zemrën tuaj dhe t’i lejoni vetes të shprehni emocionet tuaja. Demi: Duhet të pranoni dështimet tuaja. Ju duhet të ndaloni së ndëshkuari veten për to dhe të filloni të mësoni. Binjakët: Duhet të pranoni dallimet

Njerëzit e pakënaqur e jetojnë jetën e tyre nën një qiell që është gjithmonë gri dhe pa muzikë në zemrat e tyre. Në pamundësi për të ushqyer shpirtin e tyre me gjithçka që është e bukur dhe e mirë përreth tyre. Nuk është vetëm çështje forme apo qëndrimi, por diçka

Të gjithëve u ka ndodhur të kenë një zemër të thyer për shkak të një njeriu që ua ka copëtuar me gënjeshtrat, tradhtitë, gjërat e pashprehura dhe të paplotësuara. Ndoshta ai person do të kthehet një ditë, por do të jetë vonë. Kur dy njerëz bien në dashuri, ata e

DASHI Nuk ka dyshim se fillimi i këtij viti 2020 do të paraqesë shumë kurthe për njerëzit e lindur nën shenjën e Dashit. Do të ketë shumë telashe sidomos në tre muajt e parë, por që në pranverë ajo kthesë e shumëpritur mund të vijë e t’ju japë një nxitje

Nga Pierre Haski Dekada që sapo ka filluar rrezikon seriozisht të shënohet nga një garë armatimi, e favorizuar nga dy faktorë: rivalitetet e reja midis fuqive dhe revolucionet teknologjike. Rezultati është se ne mund të harrojmë shpresat e ngjallura nga “dividentët e paqes” pas përfundimit të Luftës së Ftohtë, periudhë

Do t’ju ndodhë shumë herë në jetë të ndjeheni vetëm. Kjo nuk është një dramë, por përballja vetëm me vështirësitë e jetës së përditshme mund t’ju trembë. Gjatë rrugës së jetës ne mund të përjetojmë vetminë në mënyra të ndryshme, ndonjëherë ky moment i shkëputjes nga të tjerët do të