04/01/2020

“Eshtë lëvizja më e rrezikshme që Ameërika ka bërë në Lindjen e Mesme, që nga pushtimi i Irakut në vitin 2003”. Kështu e ka përmbledhur Nju Jork Tajms vrasjen e gjeneralit Qassem Soleimani, kreu ushtarak iranian që u eleminua me urdhër të Donald Trumpit. Reagimi nga Teherani është kaq kanosës,

DASHI Eshtë e nevojshme të çlironi zemrën dhe mendjen nga situata të vështira që lidhen me të kaluarën. E diela ju fton të bëni shumë gjëra të rëndësishme. Venusi ju favorizon, Mërkuri është ende disonant, prandaj do të ketë akoma punë për të bërë për çështje ekonomike. Shumë para kanë

Për vitin 2020, 5 nga shenjat do të kenë veçanërisht më shumë fat. Ja cilat janë ato: 1) LUANI Do të keni rezultate të shkëlqyera në punë, që do të njihen nga të gjithë ata që punojnë me ju dhe do të bëni miqësi që do të rezultojnë të rëndësishme