02/01/2020

Dashi Ju mund të filloni të ndjeheni më të sigurt, megjithatë nuk jeni ende në fazën e shërimit të plotë, kulmi i të cilës do të arrihet në pranverë me realizimin, ndër të tjera, të projekteve të mëdha si në fushën e punës ashtu edhe në atë sentimentale. Në këtë

Nga Roger Cohen Carrie Lam, kryeministrja e Hong Kongut e mbshtetur nga Pekini por tashmë e deligjitimuar, ankoihet se “Krishtlindja u shkatërrua nga një grup banditësh të pamend dhe egoistë”. Joan Shang, që merr pjesë në protestat për demokracinë, e sheh ndryshe. “Eshtë një luftë ideologjike dhe ne jemi në