01/01/2020

Shigjetari Ata që kanë punuar mirë në vitin 2019 ose që kanë dhënë më të mirën, do të kenë një punë të re ose mund të presin një lajm të shkëlqyeshëm. Do të jetë një vit rimëkëmbjeje për Shigjetarin nga një këndvështrim ekonomik të paktën deri në prill, ndërsa në

Luani Fakti që Venusi do të trazohet në fillim të vitit për njerëzit e lindur nën shenjën e Luanit, kjo mund të irritojë marrëdhëniet romantike. Sidomos dy muajt e parë mund të karakterizohen nga tensione dhe debate të forta. Duke filluar nga Marsi, edhe nga pikëpamja emocionale do të keni

Dashi Ju ka ndodhur në vitin 2019 që të shfryni në dashuri, të gjitha tensionet që lidhen me paqartësinë në punë. Sidomos në muajt e parë të vitit, tensioni ishte i dukshëm dhe përfshiu gjithashtu marrëdhëniet e çiftit, sidomos ato më pak të forta. Edhe muajt e parë të këtij

DASHI Kjo nuk është koha për t’i dhënë shumë të drejtë humorit, përndryshe do të ndjeheni të hutuar, nervozë dhe madje edhe jashtë loje. Ju duhet të mendoni për perspektivat e mira të horoskopit tuaj në këtë periudhë dimri të vitit. Situata astrologjike e kësaj faze ende parashikon një ngadalësim