January 2020

DASHI Provat me të cilat ju ka përballur viti 2019, pak a shumë nga gushti e tutje, kanë qenë shumë të vështira, disa madje edhe përtej forcës suaj, kanë qenë probleme fizike, gjendje ankthi dhe gjithçka që vjen si pasojë. Më në fund me ardhjen e vitit 2020 situata të

Dashi Ehtë një e shtunë kur tensioni mund të rritet. Horoskopi i sotëm ju këshillon të veproni me shumë kujdes dhe të shmangni shfryrjet, që mund të kthehen më pas kundër jush. Edhe nga një këndvështrim sentimental, mund të lindin konflikte të forta. Shkurti do të sjellë mundësi të mira

Dashi Gjatë kësaj fundjave do të duhet të bëni zgjedhje të rëndësishme, por do të duhet të tregoheni të kujdesshëm dhe të mos nxitoheni. Shpesh ju ndodh që të bëni zgjedhje më shumë sipërfaqësore, ose të nxitoheni dhe më pas të arrini në përfundime të gabuara. Do të duhet të

Ndërsa numri i rasteve të koronavirusit të Vuhanit vazhdon të rritet, bashkë me të edhe frika për një zgjerim të pandemisë, shkencëtarët dhe zyrtarët e shëndetit publik po përpiqen të kuptojnë shtrirjen dhe rrezikun e shpërthimit të ri. Virusi, 2019-nCoV, tashmë ka infektuar më shumë se 4500 njerëz në 14

Engjëjt tanë komunikojnë me ne në mënyra të ndryshme, ata e dinë se çfarë na pëlqen të lexojmë, dëgjojmë dhe madje edhe vendet ku ne shkojmë zakonisht, dhe ata gjejnë një mënyrë për të na dërguar sinjale në ato vende. Qëllimi i engjëjve është të krijojnë një afërsi me ne

Nga George Friedman Në fundin e kësaj jave, Britania e Madhe, ekonomia e dytë më e madhe në Evropë, do të dalë nga Bashkimi Evropian. Ndërkohë, Polonia gjendet nën sulmin intensiv të Brukselit për shkeljen e rregullave të BE-së, për shkak të përpjekjes për të kufizuar pavarësinë e gjyqtarëve polakë.