Covid19 Fjala e shkencës

Hydroxychloroquine nuk funksionon kundër Covid-19 dhe nuk duhet t’i jepet asnjë pacienti në asnjë  spital të botës, thonë drejtuesit që realizuan studimin për të dizajnuar më mirë ilaçin, për të cilin ekspertët shpresojnë se do ta zgjidhin përfundimisht si problem. “Nëse shtroheni në spital, mos merrni hidroksiloklorinë,” tha Martin Landray,

Po shohim një rritje të provave se ata që janë rikuperuar nga Covid-19 kanë mbetur me probleme shëndetësore afatgjata nga virusi ky është një “shkak shqetësimi”, sipas ekspertes të shëndetit publik Linda Bauld. Profesori i Universitetit të Edinburgut i tha BBC se një në pesë persona që shërohen nga sëmundja

Në të gjithë botën ka ende disa pika të nxehta të virusit që po shkaktonë shqetësime, tha një zyrtar i lartë i Organizatës Botërore të Shëndetit gjatë mbrëmjes së kaluar në Hall Town Global të CNN. OBSH po vëzhgon me vëmendje të madhe rritjen e numrit të rasteve me koronavirus

Teksa masat e bllokimit janë duke u lehtësuar dhe më shumë njerëz po fillojnë të përdorin transportin publik, të kthehen në punë ose të bëjnë pazar, duke rrezikur të përplasen me armikun e padukshëm më shumë se kurrë. Për momentin, nuk ka asnjë mënyrë për të thënë se kush në

Teksa kriza përhapet, shkencëtarët kanë zbuluar më shumë prova në lidhje me një tipar të çuditshëm dhe shqetësues të koronavirusit. Shumë njerëz që infektohen kanë kollë, ethe ose humbje të shijes dhe nuhatjes, të tjerët nuk kanë fare simptoma dhe kurrë nuk e kuptojnë se janë të infektuar me Covid-19.

Sipas shifrave zyrtare, pothuajse një e pesta e vdekjeve të lidhura me koronavirusin në spitalet në të gjithë Skocinë kanë qenë diabetikë. Statistikat kanë ngritur alramin për të mbrojtur dhe udhëzuar personat me diabetë pasi kmasat e izolimit po fillojnë të lehtësohen. Këto të dhëna pasojnë raporte të ngjashme që