Teknologji

Të kesh njohuri të mira – pse jo dhe të shkëlqyera – në fushën e Internetit dhe teknologjitë e reja në përgjithësi nuk është domosdoshmërisht sinonim i të qenurit gati, për të “shmangur” rreziqet e IT. Rreziqe që mund t’i ndeshni kur përdorni smartphone, tablet, kompjutera dhe pajisje të tjera

Ju mund t’i kurseni vetes shumë dhimbje nëse bëni disa hapa të thjeshtë, para se të shkarkoni aplikacione në celularin tuaj, thotë Caleb Barlou, ish zëvendës president IBM Security dhe aktualisht CEO dhe president i CynergisTek. “Shkarkoni aplikacione vetëm nga dyqanet virtuale legjitime,” shpjegon ai, duke iu referuar GooglePlay dhe

iPhone është një ndër telefonat më të mirë në treg, por megjithatë të gjithë përdoruesit e tyre e dinë se nuk janë edhe aq të mirë kur bëhet fjala për ruajtjen e baterisë. Më poshtë lexoni tri ide si mund ta ruani baterinë për një kohë më të gjatë: Ndalni

Lookout është një aplikacion i ri që përdor identifikimin nëpërmjet  imazhit dhe inteligjencën artificiale për të përshkruar një skenë përmes kamerës së një telefoni. Google njoftoi se aplikacioni do të prezantohet në konferencën vjetore  këtë javë. Deri tani Google thotë se ka qenë duke e testuar aplikacionin dhe se do

Ata  punuan që të na lidhnin keq pas teknologjisë, ndërsa ta duan të na ndihmojmë t’i shpëtojmë kësaj varësie, duke përdorur akomë më shumë teknologji. A është kjo një çështje biznesi apo mirëqenieje? Shqetësoheni për orët e gjata që kaloni me sytë e ngulur në ekranin e vogël të celularit

Pas surprizës që ofroi së fundmi instagrami, që eliminon komentet negative sot ka nxjerrë dhe një risi tjetër. Ata që kanë qef blerjet kanë mundësi ta bëjnë edhe online. Kompania pak ditë më parë lançoi projektin që përdoruesit mund të kryejnë blerjet e tyre pa pasur nevojë të dalin nga