Keshilla

Drejtori i qendrës Kombëtare të Urgjencës, Skënder Brataj ka dhënë disa këshilla për qytetarët e ngujuar nëpër banesa se si të trajtojnë, në kushte shtëpie, disa simptoma që mund të kenë lidhje me koronavirusin. Me një video në facebook, Brataj tregon me detaje se çfarë medikamentesh duhet të përdorim në

Ndonjëherë fati thotë jo sepse e di se ajo që dëshiron zemra jote, mund të të dëmtojë në fund. Njerëzit për të cilët keni nevojë të madhe mund të jenë ata që do t’ju zhgënjejnë në çfarëdo mënyre. Ndonjëherë fati thotë jo sepse dëshiron t’ju mësojë rëndësinë e durimit, të

Nuk është e gabuar, jo të gjithë vuajnë në të njëjtën mënyrë. Mos e harroni këtë kur ju duket se personi që nuk flet për dhimbjen e vet nuk ka rëndësi. Çdo person e metabolizon dhimbjen në mënyrën e vet. Çdo person mundohet të kuptojë se çfarë është e drejtë

7 gjërat për të mbajtur sekret, sipas filozofisë indiane, ndihmojnë jo për të fshehur, por për të mbrojtur privatësinë tuaj. Qetësia emocionale. Thjesht kopshti juaj i brendshëm. Heshtja është një mjet i fuqishëm, por duhet të jeni të vetëdijshëm. Dhe është shpesh një mjet themelor. Shpesh ne nuk jemi të

Sanskritja është një nga gjuhët më të vjetra të gjetura në Tokë. Ky grup rregullash për të qënë një Njeri daton mijëra vite më parë, por që janë njësoj të vlefshme edhe sot e kësaj dite! Më poshtë teksti i përkthyer: 1. TI DO TE PAJISESH ME NJE TRUP. Ti

Nuk është e lehtë të jehs i rrethuar me negativizëm. Por përtej kësaj, ai mund të jetë mjaft toksik dhe i dëmshëm, duke nxitur cinizmin, fatalizmin, dhe madje edhe disfatizmin. Nëse jeni të rrethuar nga energjia negative që vjen nga një bashkëpunëtor, partner, mik apo anëtar i familjes, duhet të