Lifestyle

Të gjithë kalojmë nëpër faza ku duket se gjithçka që mund të shkojë keq po shkon mirë dhe anasjelltas. M’u desh shumë kohë për të kuptuar se gjithçka që më teston ka për qëllim të më mësojë diçka. Mu desh edhe më gjatë të kuptoja se çdo gjë e vetme

Ndonjëherë më duhet të pickoj veten, t’i vë duart nën ujë të nxehtë, vetëm për të kuptuar që jam këtu, se jam ende gjallë. Kam kuptuar që ndonjëherë, kur duket se gjërat nuk mund të shkojnë më keq, është e rëndësishme të ulem dhe thjesht të kaloj ca kohë duke

Gratë e forta janë gra të pjekura dhe të sigurta që dinë çfarë duan dhe çfarë nuk duan. Ato janë selektive dhe nuk lejojnë që të tjerët të ngatërrojnë zemrën e tyre, terrenin e tyre të shenjtë. Këto gra dashurojnë, por mbi të gjitha ato duan veten e tyre. Ato

Eshtë një stuhi që vjen dhe na bën copë dhunshëm shëndetin, sigurinë tonë, arsyen tonë. Eshtë një errësirë ​​që duket shumë e rëndë, sepse prek ata që duam, pasi e shikojmë të pafuqishëm gjithçka, pa qenë në gjendje të bëjmë asgjë. Në disa faza të jetës sonë, ne mbijetojmë një

Mos e thyej zemrën e dikujt vetëm sepse ta kanë thyer edhe ty. Mos u bëni mizorë sepse dikush ka qenë mizorë me ju. Mos e lëndoni dikë vetëm sepse jeni lënduar. Ne gjithmonë kemi dy mundësi në jetë, kur gjërat nuk shkojnë ashtu siç duam, mund të vazhdojmë me

Inteligjenca emocionale është një nga aftësitë thelbësore në jetë që është tepër e rëndësishme për suksesin personal dhe profesional, por shpesh e anashkalojmë. A jeni një person emocionalisht inteligjent? Ju vazhdimisht përpiqeni të kuptoni gjendjen njerëzore. Vini re gjithçka: mënyra se si dikush heziton para se të flasë, mënyra se