Bota.al

Bota.al

Viti 2020 fillon mirë për pesë shenja të zodiakut, ato do të jenë shumë në harmoni me energjinë e prodhuar nga kjo periudhë e re, kështu që shtigjet e tyre do të jenë shumë më të thjeshta dhe plot mundësi të mëdha. Bricjapi Punët do të ecin shumë pozitiv për

Pse na u desh kaq shumë kohë, për të shpikur qytetërimin që kemi aktualisht? Homo sapiensimodern, evoluoi për herë të parë afro 250.000– 350.000 vjet më parë. Por hapat fillestarë drejt civilizimit – vleljes së të korrave, dhe më pas “zbutjes” dhe kultivimit të bimëve – nisi vetëm rreth 10.000

Ja cilat janë tre shenjat më me fat për ditën e sotme: DEMI Më në fund do arrin të gjeni përgjigje për shumë pyetje që ju kishin lindur. Ju të dashuruarit nuk keni për të pasur një marrëdhënie të shkëlqyer sot edhe pse do e kuptoni se të dy palët

Thjesht duhet të zgjidhni letrën që ju pëlqen më së shumti, për të marrë këshillat tuaja për këtë fundjavë! Nëse keni zgjedhur: Letra nr.1 Ju nuk keni nevojë për askënd që të udhëheqë rrugën tuaj. Ndryshoni mendimet dhe besimet tuaja. Besoni tek vetvetja, përqendrohuni dhe qëndroni fort në gjërat që

DASHI Pas 48 orësh, sigurisht shumë të rënda, më në fund mund të ktheheni e të shihni pak dritë, falë një kuadri yjor shumë më të sigurt.  Fakti i të qenit gjithmonë të hapur njerëz shpesh nuk u sjell dobi të lindurve në shenjën e Dashit, duke provuar tensione të

A i njeh të gjitha tiparet e personalitetit tënd, pikat e forta dhe të dobëta dhe gjithçka që i bën njerëzit të tërhiqen nga ti? Apo të magjepsen? Kuizi i sotëm mund t’ju ndihmojë në udhëtimin tuaj të vetëdijes duke zbuluar pjesë të rëndësishme të personalitetit tuaj. Ju tashmë mund