SPORT

Arriti të ngrejë lart rripin e kampionit botëror të boksit për peshat e mesme, vetëm kur ishte i moshuar tashmë dhe i lodhur prej 19 viteve burg, por ai titull nderi me të cilin bota e boksit u përpoq të lehtësojë disi tragjedinë e jetës së tij dhe të karrierës

Graham Hunter Marrëveshja për të promovuar Pep Guardiolën trajner të parë u nënshkrua në majin e 2008, tamam ditën e lindjes së fëmijës së tretë të tij, Valentina. Deri atëherë, Guardiola ishte njohur prej pak muajsh se kishte gjasa që ta pasonte Rijkaard. Megjithatë, ai nuk kishte qenë  i sigurtë

Ishte gushti i 2004 dhe sapo kishim luajtur me Evertoni. Bill Kenwrighti po qante. I ulur në zyrën time, duke qarë. Të pranishëm ishin David Moyesi, David Gilli, Billi dhe unë. Teksa studionim Presidentin e Evertonit në brengën e tij, ai tha se do të donte të bënte një telefonatë.

Peter Schneider* Eshtë një njeri i ardhur nga shtresat e ulëta, me një origjinë modeste, si Gerhard Schroederi, është një njeri i “shqyer” prej kontradiktave, Uli Hënesi i joshur prej parasë dhe evazionit ai që dua t’ju rrëfej. Dhe në të njëjtën kohë, është edhe ai pjesë e kësaj Gjermanie

JAMES MONTAGUE* Pas gjashtë vitesh refuzime, miklime, thashetheme, veprime direktë dhe tani, më në fund, pranim, Eroll Salihu po organizon më në fund një ndeshje që ka vlerë. Të mërkurën, ekipi kombëtar i Kosovës do të luajë ndeshjen e parë miqësore të miratuar nga FIFA, kundër Haitit, në qytetin e

«Lindi i destinuar për të llustruar këpucë, shitur bajame apo vjedhur xhepat e njerëzve të hutuar. Kur ishte fëmijë e quanin “Ninguém” (asgjë, askush) U fut në fushën e futbollit duke vrapuar, siç mund të vrapojë vetëm kush i largohet policisë apo varfërisë që i kafshon thembrat. Në këtë mënyrë,

SHARE

Sport

Send this to a friend