LIFESTYLE

Herë pas here, të gjithë kemi ditë kur asgjë nuk shkon ashtu si duhet. Kur të të vijë radha ta kesh këtë ditë, mbaj mirë parasysh këto mendime Gjithësekush ka nga ato ditë kur gjithçka duket se “komploton” kundër teje, kur asgjë nuk funksionon ashtu si ti do të doje.

Vendime, vendime. Marrim me qindra vendime përditë, shumë prej tyre në mënyrë të nënvetëdijshme, edhe pa e kuptuar. Por kur vjen fjala tek ëndrrat dhe aspiratat si sipërmarrës, kemi prirjen t’i kushtojmë shumë vëmendje dhe mendojmë gjatë për marrjen e vendimeve të duhur. Dhe pastaj, e mendojmë për së dyti.

Matematika, statistika dhe teknologjia kanë konkluduar se avioni është mjeti më i sigurtë i transportit. E megjithatë, vazhdojmë që të kemi frikë. Ja disa mënyra që mund të ndihmojnë për ta mposhtur këtë frikë Keni frikë nga fluturimi? Sa herë që hipni në avion duhet që të kryqëzoni gishtërinjtë? Në

TRAVIS BRADBERRY Author i Inteligjenca Emocionale 2.0” Disa njerëz, pavarësisht asaj që u mungon – paratë, pamja, apo lidhjet shoqërore – gjithmonë rrezatojnë energji dhe vetëbesim. Edhe individët më skeptikë e gjejnë veten të dashuruar pas këtyre personaliteteve sharmantë. Dhe pyesin: “Cfarë kanë ata që unë nuk e kam? Cfarë

Nga Emma Young  Të marrësh pak kohë pushim, të luash, studiosh me të tjerët. Përveç teknikave klasike, ka shumë mënyra që na ndihmojnë të mësojmë diçka dhe fiksojmë atë mirë në kujtesë Edhe kur provimet e shkollës, janë një kujtim shumë i largët, etja për dije nuk zbutet ndonjëherë. Synimi

Ishte e thjeshtë në kohët e dikurshme. Supozohej që kishe vdekur, sapo zemra pushonte së rrahuri. Sot, është shumë më e vështirë të përcaktosh nëse dikush ka vdekur vërtetë Përfytyroni pak këtë skenë: një burrë lakuriq qëndron shtrirë në shtrat. Sytë i ka mbyllur, kraharori i lëviz lartë e poshtë.

Disa ushqime të cilat i konsumojmë në mënyrë të shpeshtë janë toksike dhe pak të shëndetshme në pjesë të caktuara, ose në përgatitje të caktuara. Ja ushqimet që mund të shkaktojnë intoksikacione, dhe si të shmangen surprizat e këqija Qershitë. Njëra tërheq tjetrën, është e vërtetë, por nëse ju pëlqejnë

A do të jetë një ditë e mundur, që të trajtohet katarakti dhe rikthimi i shikimit të qartë, me një solucion të vetëm? Eshtë kjo rruga e mundshme, e hapur tashmë nga një studim që ka identifikuar molekulën, e cila është në gjendje t’i rikthejë transparencën kristalinës. Për momentin, trajtimi

Që nga gjinia e të palindurve, tek pritshmëria e jetës, nga dhimbjet e kockave tek dhimbja e kokës: pesë situata, në të cilat shëndeti mund të lidhet me kushtet meteorologjike Që moti ka pasoja mbi trupin tonë, ky fakt është i njohur: mjaft të vërejmë efektet anësorë të pakënaqshëm të

Nido Qubein thotë: “Asgjë nuk i shton më shumë fuqi jetës tuaj, se sa përqëndrimi në një numër të kufizuar objektivash” RHETT POWER Të gjithë duam të jemi produktivë, apo jo? Për këtë qëllim, përpiqemi të gjejmë sa më shumë këshilla për menaxhimin e kohës, si dhe qasje të tjera

SHARE

Lifestyle

Send this to a friend