LIFESTYLE

Nga Robert Howell CNN Jose Guevara jeton me familjen në një fermë të vogël. Ai e ka kaluar shumicën e jetës duke ngarë kuaj dhe duke punuar në fusha, por sot ai lëviz me makinën e nipit të tij. Eshtë 105 vjeç. “Unë zgjohem në 6 të mëngjesit, pastaj marr

1. “Mos harroni se ndonjëherë, të mos marrësh atë që do, është një goditje e mrekullueshme e fatit” – Dalai Lama Ne jo gjithmonë marrim atë që duam, por ne marrim atë që na nevojitet. Mos harroni se universi dëshiron më të mirën për ju në çdo kohë, kështu që

1. Shumë të orientuar Njerëzit të cilët kanë inteligjencë të lartë emocionale janë shpesh plot me energji, për të ndryshuar botën rreth tyre. Ata mund të shohin të metat, gabimet dhe defektet e tjera, si sfida për ata vetë. Ata gjejnë mënyra të reja dhe krijuese për të trajtuar problemet

Miti: Qumështi ndërton një trup të fortë! Ky është një reklamim paksa i tepërt në atë përmasë sa që në trurin dhe politikat tona ushqimore, qumështi duket magjik. Departamenti Amerikan i Bujqësisë thotë se të rriturit duhet të pijnë 3 gota qumësht në ditë, kryesisht për të marrë kalciumin dhe

Të gjithë kemi ditë të këqia – në jetët tona, në punë… Dhe ndonjëherë kemi një seri ditësh të këqia, të cilat na nxjerrin fare nga shinat. Këto mund të marrin forma të ndryshme. Ti nuk sigurove financimin për kompaninë që dëshiron të hapësh. Dikush tjetër mori rritjen në detyrë,

Buzëqesh Mbaj një hapësirë të hapur përpara pjesës së sipërme të trupit. Dmth mos mbaj duart mbledhur, mos përqafo çantën, mos vendos gjëra në prehër. Mbaj kontakt me sy. Gjithmonë shihe në sy bashkëbiseduesin. Eshtë e rëndësishme për të krijuar lidhje. Ndihu rehat në hapësirën tënde. Mos shfaq nervozizëm, mos

Njerëzit kanë pyetur gjithmonë për atë që ndodh brenda mendjes së njeriut. Përse sillemi kështu si sillemi? Përse dëshirat tona nuk kënaqen asnjëherë? Përse sillemi në një mënyrë të caktuar? Eshtë psikologjia që na i jep përgjigjet për gjithë këto pyetje, dhe gjithashtu hap derën për shumë tipare interesante të

Gjithësecili dëshiron të jetë njeri i fortë mendërisht, por elasticiteti dhe forca mendore mund të jenë të vështira të arrihen, kur jeta bëhet e vështirë. Për të qenë të fortë mendërisht, duhet të mos rrëmbeheni prej emocioneve deri në pikën ku nuk shihni dot logjikën. Britanikja The Independent ka renditur

Një studim i kohëve të fundit nga “The London School of Economic and Political Science”, ka zbuluar se pjesa dërrmuese e mjerimit të njeriut është e lidhur me marrëdhëniet e dështuara, sëmundjet mendore dhe shëndetin e dobët fizik, dhe jo nga problemet e lidhura me paratë. Studimi u emërtua Origjinën

Njerëzit me grupin e gjakut 0, nga pikëpamja shëndetësore janë në një lloj disavantazhi. Ata janë të prirur për ulcëra, probleme me tiroidet, nivele të ulëta hormonesh, dhe mangësi në jod. Ata janë më të prirur të mbajnë ujë, të bëhen obezë, dhe kanë tumore të padëshiruar. Por sërish, njerëzit

SHARE

Lifestyle

Send this to friend