Zodiak Ditor

Dashi Dita do të fillojë shumë mirë me një vitalitet të madh, që thyen një periudhë të pezullt. Në fakt, disa projekte kanë ngecur dhe jeni duke pritur lajme, që të dini se si të lëvizni. Sidoqoftë, është një fazë e rëndësishme për të eksperimentuar dhe për të provuar mënyra

DASHI Ditë rinisjeje, pjesërisht në punë, por në dashuri totale. Paolo Fox fton ata që kanë një histori të rëndësishme dhe duan të përjetojnë një ndjenjë të mirë, për të shijuar privilegjin e dashurisë. Kur ju pëlqen një person i pakapshëm që largohet, ju keni defektin që bëheni kokëfortë, në

Dashi Sot do e keni të vështirë të pranoni indiferencën e të tjerëve për propozimet që do bëni dhe do mërziteni kur t’iu kundërshtojnë. Në shumë momente edhe mund të irritoheni. Nëse keni një lidhje, marrëdhënia juaj nuk do ecë mirë. Mungesa e komunikimit do çojë në mosmarrëveshje të njëpasnjëshme.

Dashi Gjatë kësaj dite, nën ndikimin e Mërkurit dhe Marsit, do jeni në vendin e duhur në momentin e  duhur. Nëse keni një lidhje jeta juaj do jetë tej mase e mirë dhe harmonike. Nuk do keni asnjë lloj problemi me partnerin, përkundrazi do i zgjidhni edhe disa hatërmbetje të

Dashi Gjatë kësaj dite do ketë ndryshime shumë të mëdha në jetën tuaj. Venusi për fat të keq do ua vështirësojë goxha gjërat. Nëse jeni në një lidhje partneri do fillojë t;iu tregojë disa gjëra të së shkuarës që nuk do ju pëlqejnë aspak. Do krijoni një përshtypje të keqe

Dashi Do jeni në humor më të mirë gjatë kësaj dite dhe dalëngadalë do arrini të zgjidhni problemet që ju kanë dalë më herët. Nëse keni një lidhje lëreni pas krahëve të shkuarën e hidhur. Nëse nuk e bëni këtë keni për të pasur probleme në çift dhe gjithë kohës