Uncategorized

Një grua në Afrikën e Jugut është gjetur e gjallë në një frigorifer të vdekurish, pasi mjekët ligjor e kanë shpallur të vdekur si pasojë e  një përplasjeje të tmerrshme automobilistike.   Gruaja, e cila mbetet anonime, u dërgua në morgun e Carletonville, në Gauteng, pasi shërbimi i ambulancës ‘Alert

“Është raporti i gjërave dhe jo i  njerëzve ai që sjell luftën.” Fragmente politike nga Zhan-Zhak Ruso:   -Populli mund të kontraktojë vetëm me vetveten: sepse po të kontraktonte me funksionarët e vet, duke i bërë mbajtës të pushtetit të tij dhe duke mos patur asnjë grant për këtë marrëveshje,

Tarifat mbi importe që ka shtuar SHBA është një dëshmi e gjallë se këto të fundit “po i hapin zjarr” botës Shtetet e Bashkuara “po i hapin zjarr botës”. Administrata e presidentit amerikan, Donald Trump, ka paralajmëruar taksa mbi importet nga Kina, në vlerë prej 34 miliardë dollarësh, të cilat

Kartmodhedha me vlerë 2 milion dollar dhe që i përket epokës së Luftës së Dytë Botërore, gjendet nën dërrasat e dyshemesë së një dyqani Punëtorët e rikonstruktimit që gërmuan nën dyshemenë e një dyqani në Brighton, Angli, muajin e kaluar gjetën një kartmonedhë që daton që nga Lufta e Dytë

Të jesh egoist nuk është edhe aq gjë e keqe, problemi qëndron kur cenon të tjerët. Në fakt janë tre shenja horoskopi që para vetes dhe nevojave të tyre nuk vendosin askënd tjetër dhe këto shenja janë si më poshtë: Demi – Edhe pse në dukje janë njerëz të dashur dhe

Nëse je me fat, ke për ta njohur dashurinë e jetës tënde…. Disa njerëz kanë rëndësi për ne, sepse ne rritemi duke qenë të lidhur shpirtërisht me ta; sepse ne shpenzojmë vite për t’i njohur. I shohim në momentet e tyre më të forta dhe në ato më të dobëta,