Udhetim & Turizem

Në Hauai përveç se është një vend i bukur dhe i pasur me vende ekzotike ku mund të zhvillohen të gjithë llojet e ndryshme të turizmit së fundmi po lulëzon edhe  një tjetër lloj turizmi, përveç atij tradicional për plazhet dhe kulturën vendase. Shumë njerëz muajt e fundit kanë  vizituar

Holanda njihet botërisht për fushat me tulipanë, mullinjtë e erës, djathërat e shijshëm dhe numrin e madh të biçikletave. Ky është shtet i njerëzve të hapur dhe të shoqërueshëm, shtëpive përrallore, kështjellave të lashta dhe peizazheve magjepsëse, transmeton Telegrafi. Është një vend ku njerëzit janë të lirë, dhe ku gjithsecili

Në shoqërinë moderne, ne duhet t’i konsiderojmë faktorët e rrezikut dhe të sigurisë të shteteve të caktuara para se të vendosim cilin shtet ta vizitojmë. Kjo mund të jetë brengë për shumicën e njerëzve, por tani kompania ‘International SOS’ ka përpiluar një hartë e cila ju ndihmon ta zgjidhni këtë

Lonely Planet sapo ka nxjerrë listën e dhjetë destinacioneve me raportin më të mirë çmim/kënaqësi për vitin 2018. Në krye të listës? Estonia. Konkretisht, kryeqyteti Talin. Me vendndodhje pak mbi Letoni dhe në kufi me Detin Balltik, Letonia nuk është ekzaktsisht një destinacion i ngrohtë. Sigurisht, është një vend ku

1. Malet Rainbow, Kinë Këta male të bukur të pazakontë janë të vendosura në Zhyangye Danxia Landroms Park Gjeologjik në Kinë. Siç tregon emri i tyre në mënyrë të qartë, ata duken si një ylber i pikturuar në një model të valëzuar. Përzierja e së verdhës, së kuqes, së gjelbrës

Është një nga destinacionet më të preferuara të turistëve dhe kjo gjë nuk ndodh pa arsye. Bukuritë dhe vlerat arkeologjike të Apollonisë nuk mund të vihen në dyshim. Nga ana tjetër, lehtësia e mbërritjes në park është një faktor tjetër ndihmës që i ka shtuar turistët në këtë zonë të