Thenie

“Suksesi arrihet më shpesh nga ata që nuk e dijnë se dështimi është i pashmangshëm” Coco Chanel 2. “Kurajo është mirësia nën presion”. Ernest Hemingueji 3. “Mëso nga e djeshmja, jeto të sotmen, shpreso për të nesërmen. E rëndësishme është të mos ndalesh së pyeturi”. Albert Einstein 4. “Ndonjëherë nuk

Nuk ka asgjë të bukur tek procesi i të shkruarit. Gjithë sa duhet të bëni, është të uleni para një makinë shkrimi dhe të kulloni gjak. “Të gjitha gjërat vërtet të mbrapshta fillojnë nga pafajësia.” E dua gjumin. E dini, jeta ime ka tendencë të rrënohet kur zgjohem. Sot është

Ji ai që je dhe bëj atë që ndjen, sepse ata që e vrasin mendjen nuk kanë rëndësi, dhe ata që kanë rëndësi, nuk e vrasin mendjen. Dr. Seuss, “Macja në kapele” “Premtomë që nuk do të harrosh, se je më i guximshëm nga sa beson, më i fortë nga

Udhëtimi i një mijë kilometrave, fillon me një hap të vetëm. Lao Tzu 2. Gjëja më e bukur për të mësuarit, është se askush nuk mund të ta marrë. B.B.King 3. Mendo jashtë kornizës. 4. Qëndroni gjithmonë të uritur. Qëndroni gjithmonë “të marrë”. Steve Jobs 5. Gjërat e mëdha bëhen

Nuk më intereson se çfarë bën Asambleja Kombëtare e Francës, për aq kohë nuk e bën këtë në rrugë duke frikësuar kuajt. Ka shumë gjuhë që flasin, por shumë pak koka që mendojnë. Bisedat e tavolinave dhe ato mes dy të dashuruarve e humbasin fokusin; ato të të dashuruarve janë

Mos mendo shumë. Të menduarit merr energji. Të menduarit mund t’ju bëjë të dukeni të plakur. Mos flit shumë. Shumica e njerëzve o flasin, o bëjnë. Më mirë të bësh. Kur punon, puno për 40 minuta dhe pastaj ndalu 10 minuta. Kur sheh dicka gjatë gjithë kohës, kjo mund të