Thenie

Mos mendo shumë. Të menduarit merr energji. Të menduarit mund t’ju bëjë të dukeni të plakur. Mos flit shumë. Shumica e njerëzve o flasin, o bëjnë. Më mirë të bësh. Kur punon, puno për 40 minuta dhe pastaj ndalu 10 minuta. Kur sheh dicka gjatë gjithë kohës, kjo mund të

Më duket sikur kam qenë thjeshtë një djalë që luante në breg të detit, dhe që teksa argëtohesha, gjeta një guaskë më të bukur se sa e zakonshmja, ndërkohë që oqeani i madh i të vërtetës qëndronte aty, i pazbuluar, mu përpara syve të mi. Isak Njuton 2. Dy gjëra

Nëse gjithçka do të ishte e përsosur, atëherë nuk do të mësoje asnjëherë dhe nuk do të rriteshe asnjëherë Beyonce Të jeni mirënjohës për kohët e vështira në jetë, sepse ato ju kanë bërë atë që jeni sot Leonardo Di Caprio Gjej se cila është dhuntia jote dhe ushqeje, gjithmonë

1. “Paraja nuk i jep asnjëherë shtysë një ideje; është ideja që i jep shtysë parasë” W. J. Cameron 2. “Shumë para nuk të bëjnë asnjëherë të kesh të drejtë; të bëjnë thjeshtë më të vështirë për t’u korrigjuar” Malcolm Forbes 3. “Kurrë mos rri duke u lutur, për gjëra

Ç’pret nga një botë, ku i mashtruari turpërohet më shumë se sa mashtruesi. Dritëro Agolli Njeriu në jetë ka nevojë për 1 filxhan shkencë, 1 shishe kujdes, dhe 1 oqean durim Ismail Kadare E kam zemrën aq të mbushur me lot, sa s’qaj dot… Faik Konica Fjalët e keqëdashësit jane

Profil letrar – I cilësuar si poeti i tretë më i lexuar në botë, pas Shekspirit dhe Laozit, Khalil Gibran është ende edhe sot një margaritar i çmuar i zemrave të pastra poetike që flasin fjalë frymëzuese për dashurinë, jetën dhe mirësjelljen Khalil Gibran është një poet, shkrimtar dhe artist