Thenie

Ai që është i kënaqur me atë që ka, është i pasur. Asgjë nuk është më e butë dhe fleksibël se sa uji, e prapëseprapë askush nuk i reziston atij. Muzika në shpirt mund të dëgjohet nga Universi. Aktet e mëdha përbëhen nga punë të vogla. Kur puna e atij

E gjithë jeta është një eksperiment. – Ralph Waldo Emerson Investimi në dije gjithmonë shpërblen me interesin më të lartë. – Benjamin Franklin Ji më i zgjuar se të tjerët nëse mundesh. Por mos ua thuaj këtë. – Earl Chesterfield Të gjithë qeniet njerëzore, nga natyra, dëshirojnë të dijnë. –

Mos lejo që sjellja e të tjerëve të të shkatërrojë paqen tënde të brendshme. Dalai Lama Ajo që nuk është humbur kurrë, nuk mund të gjendet kurrë. Proverbë Zen Ata që janë zgjuar, jetojnë në një gjendje mrekullie të vazhdueshme. Buda Mrekullia e vërtetë nuk është të ecësh mbi ujë

“Mamaja më thoshte gjithmonë se njerëzit të japin çmime, kurse Zoti të jep shpërblime. Nuk më duhet më një trofe”. – Denzel Washington “Unë ia jap gjithë adhurimin Zotit. Është një situatë shumë reciproke. Unë i dërgoj Atij adhurime dhe Ai më sjell mua bekime”. – Gabby Douglas “Si mund

Këshilla nga ato që të ndryshojnë jetën e që të gjithë do të donit t’i dëgjonit “Dashuria mund të ndryshojë një person në po atë mënyrë se si një prind mund të ndryshojë një foshnje – me vështirësi, dhe shpesh rrëmujshëm”. Lemony Snicket “Arsimi është arma më e fuqishme që

Disa thënie të mrekullueshme për sytë Sytë janë pasqyra e shpirtit. Proverbë tradicionale Bukuria është si ndihesh brenda dhe ajo reflektohet në sytë e tu. Nuk është diçka fizike. Sophia Loren Mbaji sytë në qiell dhe këmbët në tokë. Theodore Roosevelt Prapa syve më të bukur, fshihen sekrete më të