Thenie

Disa thënie të veçanta për femrat… “Bëjini komplimente asaj! Thuajini sa e bukur është dhe ajo do të jetë e bukur! Thuajini sa e mrekullueshme është dhe ajo do të jetë e mrekullueshme!” – Marilyn Monroe “Kam mësuar se vetëm dy gjëra janë të nevojshme për ta mbajtur gruan të lumtur.

“Ai që dëshiron të ndryshojë botën, fillimisht duhet të ndryshojë veten e tij”. – Sokrati “Marrëzia: të bësh të njëjtën gjë përsëri dhe përsëri dhe të presësh rezultate të ndryshme”. – Albert Ajnshtajn “Nuk vritet me zemëratë, por me qeshje”. – Fridrih Niçe “Njeriu që nuk lexon libra të mirë

“Motra ime dhe unë jemi aq të afërta me njëra tjetrën, saqë ndonjëherë i mbarojmë fjalitë njëra tjetrës dhe harrojmë se cilat kujtime i përkasin secilës nga ne”. – Shannon Celebi “Fëmija i parë në çdo familje ëndërron të ketë një vëlla apo një motër më të madhe për t’u

“Jepi një njeriu një peshk dhe e ushqen për një ditë. Mësoji atij të peshkojë dhe e ushqen për gjithë jetën”. “Një njeri i mençur bën zgjedhjet e tij, një injorant ndjek opinionin publik”. “Më thuaj dhe do ta harroj. Më trego dhe mbase e mbaj mend. Më përfshij dhe

Disa shprehje nga disa njerëz të famshëm që do t’jua ndryshojnë jetën  1.”Errësira nuk mund ta dëbojë errësirën; vetëm drita mund ta bëjë këtë. Urrejtja nuk mund ta dëbojë urrejtjen; vetëm dashuria mund ta bëjë këtë”. – Martin Luther King, Jr.  2.”E gjithë jeta është një eksperiment. Sa më shumë

Disa thënie të mençura për njeriun dhe Zotin “Dhe tani mbeten këto të treja: besimi, shpresa dhe dashuria. Por më e madhja nga këto, është dashuria” Bibla e Shenjtë, Versioni i Mbretit Xhejms “Sa më e errët nata, aq më të shndërritshëm yjet, sa më i thellë pikëllimi, aq më