Thenie

“Sado e vështirë mund të të duket jeta, ka gjithmonë diçka që mund ta bësh dhe të korrësh sukses”. – Stephen Hawking “Jeta është 10% çfarë të ndodh dhe 90% si reagon ndaj asaj që të ndodh”. – Charles R. Swindoll “Jeta nuk ka të bëjë me të gjeturit e

Sarkazma është fantastike për ta parashtruar realitetin e jetës, në formë humori. Sarkazma është humor i përdorur si armë. Të bën të kuptosh realitetet e vështira, e njëkohësisht të qeshësh. Thëniet e mëposhtme me siguri do jua rikthejnë respektin për sarkazmën. Qeshni shumë dhe mos e merrni jetën shumë seriozisht;

Kur kujtohemi se jemi të gjithë të çmendur, misteret zhduken dhe jeta merr kuptim. Mark Twain Duaji armiqtë. Kjo i çmend fare. P.D.East Një pjesë e sekretit të suksesit në jetë është që të hash ushqimin që të pëlqen, dhe pastaj ta lësh ushqimin ta bëjë vetë luftën brenda teje.

Teksa plakesh, tri gjëra ndodhin. E para është që humbet kujtesën. Dhe nuk më kujtohen dy të tjerat. Norman Wisdom Mos lejo që mosha të të vërë poshtë. Do e kesh të vështirë të ngrihesh prapë. John Wagner Mosha e mesme mbaron dhe plakja fillon, atëherë kur pasardhësit e tu

“Mos lejo asnjë të të thojë se ti nuk mund ta bësh diçka, madje as mua. Në rregull? Nëse ëndërron diçka, duhet ta mbrosh atë. Njerëzit që nuk e bëjnë dot vetë diçka, të thonë ty se nuk mund ta bësh dot atë gjë. Nëse e do diçka, arrije”. –

“Imagjinata është më e rëndësishme se dija. Dija është e kufizuar. Imagjinata rrethon botën”. “Mos u përpiq të bëhesh njeriu i suksesit, por përpiqu të bëhesh njeriu i vlerave”. “Shpirtrat e mëdhenj gjithmonë kanë hasur në kundërshtime të dhunshme nga mendjet mediokre”. “Jo çdo gjë që mund të llogaritet ka