Teknologji

Pas disa vitesh spekulime, Microsofti është më fund në iPad. Në deklaratën e parë publike që kur u emërua CEO i Microsoftit, Satyra Nadella zbuloi evolucionin e ardhshëm të Office. Më në fund, programi është përshtatur për ekranet me prekje. Microsoft kishte bërë një farë pune me Office 2013 për

Cdo gjashtëdhjetë sekonda, Apple fiton 70 mijë dollarë, Samsung arrin në 54 mijë, të ndjekura nga Microsoft dhe Google. Llogaritë e xhepave të të mëdhenjve të Internetit bëhen nga Distilled, kompani marketingu online. Një lumë parash që megjithatë nuk shkon tek Twitter, kompania që cdo minutë humbet afro 1200 dollarë

Ja përse Gmail dhe të tjerët nuk janë me të vërtetë falas: Shërbimi i postës elektronike online i Google, Gmail, që të martën mbush 10 vjec, mund të mos marrë pagesa për llogaritë që hapen. Por kompania po vazhdon të mbledhë pagesa në formën e sasive të mëdha të informacionit

Zbulohen karakteristikat e smartphone-t të ri të Apple. Nga shtatori në dy versione, 4.7 dhe 5.5 polsh “Pyes veten mos vallë Apple është zemëruar me mua për faktin që e shqetësov, kur kërkova një iPhone më të madh. Por kam dëgjuar që më në fund, në shtator do të ma

Me 12 dollarë, 1000 “fansa”. Me 600 dollarë, 1 milionë ndjekës. Por kujdes nga lakmia. Një histori e shkurtër e “gishtit të madh” Në vitin 1930, Nevil Monroe Hopkins, inxhinier në Universitetin e Nju Jorkut pati një ide. Vendosi të krijojë një pajisje, që t’u mundësonte dëgjuesve radiofonikë që të

Gjithcka mund të thuash për Hauard Reingoldin, përvec se që nuk ka “njohje” me të ardhmen. Në vitin 1985, me “Tools for thought” kishte imagjinuar pasojat e përhapjes së masë të kompjuterit. Në vitin 1992, duke futur konceptin e komuniteteve virtualë, kishte parashikuar rrjetet socialë, në një kohë kur Mark